Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

arkadşlar benim rahimim olduğu bölgede kaç gündür ağrı var hareket edince yürüyünce oluyor bir de sol kasıkta zaman zaman belli bir nokta ağrıyor nedien acaba yaaa hamile olabilirmiyim

arkadşlar benim rahimim olduğu bölgede kaç gündür ağrı var hareket edince yürüyünce oluyor bir de sol kasıkta zaman zaman belli bir nokta ağrıyor nedien acaba yaaa hamile olabilirmiyim

Olabilir canim benimde adetimi 3 gun gecti dun sol kasigimda ve belimde adet olucakmisim gibi agri vardi vede gobegimin alt kisminda sisiklik var.senin adetingectimi?

Kizlarr bugun test yapicam dedim ama yapmadim.beklemek istiyorum.daha hastalanmadim yarin 3.gun olucak.isallahta hastanmam ama sanki olucakmisim gibimede geliyo.ama egerki pazartesiye kadar gelmezse hastaneye gidicem tahlil yaptirmaya. Hastaneden pazartesi sabahina randevu aldim.egerki olursamda randevuyu iptal ettiricem.dunn muthis bi bel ve kasiklarimda agri ayrica goguslerimdede adet olucakmisim gibi agrim vardi ama bugun ne agrim var nede hasta oldum.allahimdan dileyim isallah hamileyimdir.bekliycem ve gorcem.dualarinizi eksik etmeyin emin olun bende sizler icin dua ediyorum.

canım eğer düzenli adet görüyosan testte hamişsen çıkar çift çizgi. 3 gün geçti diyosun. ay valla ben çatlarımmm yaparım hemen
canım benim geçen hamileliğimde çok karın ve kasık ağrım olmuştu hatta ha oldum olcam deyip ped takmıştım. yoğun akıntım da vardı. ama regl olmadım ve hamişmişim. demem o ki kan gelmeden ağrı kesici neyim kullanmayın hamiş falan olursanız bebişe zarar vermesin.

Son düzenleme:

canım daha önceden adet gecikmesi yaşıyor muydun:44::44::44:
eğer yaşamıyorsan test alıp yapabilirsin hemen çıkar çünkü 3 gün geçmiş
ben diğer hamileliğimde 1 gün geçince yaptım ve silik ikinci çizgiyi gördüm seninde görmen dileğiylee

Hatunlarım günaydıınnnnnnn

hava çok soğukkkkk

dün herkes ödevine çalıştımı bakımmmm ????

çok işim var bugun onları bi kolaylıyım gelip kontol edicem ona göre

Hatunlarım günaydıınnnnnnn

hava çok soğukkkkk

dün herkes ödevine çalıştımı bakımmmm ????

çok işim var bugun onları bi kolaylıyım gelip kontol edicem ona göre

günaydın canımmm nasılsın örtmenim dün gece elektrikler kesikti çalışamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…