- Konu Sahibi antidepresif
-
- #2.361
öyle oluyor canım ya insan önce heveslenıyor sonrada hemen hamlıe kalmak istiyo inşallah gönlünden gecen olur
Katiliyorum sana canim
yumutlama yakin bizde 2 gune bir beraberdik ama simdi ovulasyon testi denemek istiyorum 1 yildir ugrastigimiz icin.. Hic duydunuzmu iliskiye girmeden, esi koyu kahve icerse sperm guclendirirmis asli var mi bunun?
kızlar merhaba ben geldim oylarınız için teşekkürler
evet tatlım doğru hatta geçen gün bunun üzerine bir muhabbet yapmişitik burda :)
hamileyken kahve içilmez demişti biriside günde bir tane içile bilir hatta ilişkiden önce erkekler içerse sperm kalitesi yükseliyor demiştim bendeNasil bir muhabbetti canim merak ettim?
bencede hamilesin 2 haftalık falan tebrikleeeer ama kesin sonuç için kanda yaptır 2 gün geçtiyse çıkar
benim bat 28 aralıkSenin batin ne zaman canim? canIm sIkIlIr benimde bugun yaaaa
benim bat 28 aralıkneye canın sıkılır gıııı:26:anlamadım:44:
:26:hımmm anladım canım evet az kaldı amaBoş boş evde olmam tatile de girdim . Canım sıkılıyoraz kalmış Batı'na cnm :)
:26:hımmm anladım canım evet az kaldı amaçalışma durdu kociş hala işte onu bekliyorum
Yazikkkk kiyamam esinide beklermiş :) cok mu gelmesine ?
bilmiyorumkii aradım ama saat sölemedi benimde uykum gliyo
valla canım12 yıla gircek evliligim onu erken geldigini görmedim hiç:) hep akşamları mı çalışır ?
yok anam uykum kaçtı koca gelmeyincekıslar uyumadınızmı sis daha
bekliyelim bakalımhoş bulduk canım benimde kocam uyudu bu hafta erken çalışıyor bnde uyku bekliyorum gelicek diye
hiç niyeti yok gelmeye yarın erken de kalkmam lazım anneme gidicem ama yok iştebekliyelim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?