• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Ee ataman canım kendinden bahsetsene bıra ne yapar ne edersin:34:

23 yaşındayım 3 senelik evliyim.ev hanımıyım.bu ay ilk denememizdi daha önce kist vardı fakat doğum kontrol hapı kullanarak kistten kurtuldum.doktor hamile kalmaman için hiç bi sebep yok dedi.deneyebilirsin dedi.bu ay başladık ama gec başladık sanırım yumurtlama dönemimden sonra oldu.allah kısmet ederse bu ay dada kontrollü deniycem ama bu sefer akışına bırakıcam.geriside nasip kısmet artık.allah büyük yemin ederim bütün anne olmak isteyen herkez için her gece dua ediyorum.allah olmayan bütün herkeze versin.

kasıklarım belim ağrıyo yımırtlamaya az kaldı bide böle sanki sırtımdan vuruyo ağrı nasıl gecicek bu 2 hafta :31::31::31:

23 yaşındayım 3 senelik evliyim.ev hanımıyım.bu ay ilk denememizdi daha önce kist vardı fakat doğum kontrol hapı kullanarak kistten kurtuldum.doktor hamile kalmaman için hiç bi sebep yok dedi.deneyebilirsin dedi.bu ay başladık ama gec başladık sanırım yumurtlama dönemimden sonra oldu.allah kısmet ederse bu ay dada kontrollü deniycem ama bu sefer akışına bırakıcam.geriside nasip kısmet artık.allah büyük yemin ederim bütün anne olmak isteyen herkez için her gece dua ediyorum.allah olmayan bütün herkeze versin.

olur canım neden olmasın rabbim ol dedikten sonra olmayacak bişey var mı yok tabıkı inşallah ocak ayında müjdeli haberi alırsn aramıza hosgeldin:13:

merhaba kızlar nasılsınız:3::3::3::3:
benim bat 31 aralık yaz hatunum listeye:126::126::126:
bu arada kk enlerinde aday gösterilmişim sizdende destek bekliyoorum kızlarrrr:13:
kk en ilginç nickli üye gamyoncu :46::46::46:

Kızlar progesteron sonucumu aldım... 20,54 demek oluyor ki ben bu ay yımırtlamışım :) o tarihleri de iyi değerlendirdik,,, bakalım artık gerisi Allah'ın takdiri...
hazır kan alınmışken beta hcg de baktıracaktım ama sonra içimden gelmedi.... hakkımızda hayırlısı...

bu arada kk enlerinde aday gösterilmişim sizdende destek bekliyoorum kızlarrrr:13:

yazıyorum canım bizden topik olarak tam destek gelir şekerim:34:

aynı durum bende de mevcut canım yaa:32:

birlikte yumurtlayıp birlikte pırtlatıcaz inşallahhhhh

ay sorma anlamadım iki gündür benim de çok canım sıkılıyor :( havadan heralde kapalı kasvetli....

aynen havadan olsa gerek die teselli ediyorum sabah kalkmak küfür gibi geliyo resmen :(

yawruçemmm nirede o gelip oylayalım seni :)

Kızlar progesteron sonucumu aldım... 20,54 demek oluyor ki ben bu ay yımırtlamışım :) o tarihleri de iyi değerlendirdik,,, bakalım artık gerisi Allah'ın takdiri...
hazır kan alınmışken beta hcg de baktıracaktım ama sonra içimden gelmedi.... hakkımızda hayırlısı...

hayırlısı olsun cnm umarım bi kaç haftaya mujdeli hbrini alırız:16:

ay kızlar eminönüne gittim ofiste bi ablanın yeğeni olacak neler aldık neler süsler sepetler çikolatalar heveslendim valla :) orda gördüğüm hamişlere dua ettirdim :)

ay kızlar eminönüne gittim ofiste bi ablanın yeğeni olacak neler aldık neler süsler sepetler çikolatalar heveslendim valla :) orda gördüğüm hamişlere dua ettirdim :)

heveslen tabı canım aynı alısverişleri kendin içinde yapcaksn canım benim:29:

Back