• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bende bebiş çok istiyorum aralık başında denedik ama olmadı adetim gecikmesine rağman test negatif çıktı sanırım psikolojik:(ben hamile kalıcam derken ablamdan bebek haberi aldık 1 aylık hamileymiş ki daha 4 ay önce doğum yaptı:)2.yeğenim geliyo.allah banada ve diğer bütün anne olmak isteyen herkeze nasip kısmet etsin.

ahh canım darısı basına olsun inşallahh:32:

bende bebiş çok istiyorum aralık başında denedik ama olmadı adetim gecikmesine rağman test negatif çıktı sanırım psikolojik:(ben hamile kalıcam derken ablamdan bebek haberi aldık 1 aylık hamileymiş ki daha 4 ay önce doğum yaptı:)2.yeğenim geliyo.allah banada ve diğer bütün anne olmak isteyen herkeze nasip kısmet etsin.

Hoşgeldin... inşallah bu topik sana uğurlu gelir de alırsın bu ay haberini..

Ablana da ayrıca helal olsun diyorum... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

kızlar herkes BATlarını yenı beklenmeyen adet tarihlerını bı yazabilir mi:9: ilk sayfaya listemizi yapıcm cok sık güncelleyemesem de bi listemiz olsn artık:34:

canlar listeye eklenmek isteyen bacılarım BATlarınızı yazın..eger yoksam özelden mesajda atabılırsn böylelikle görmem daha kolay olur:68::68:

Back