• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

adetimin 8. ve 10. günü bebek çalışması yaptık... yarın yumurtalama günüm yarın da ilişki ye girelim diye düşünüyorum

önceki gebeliğimde 8. ve 11. günü yapmıştık tutmuştu

şimdi sol kasımda bir noktada devamlı ağrım var acaba hamilemiyim yaaa önceki gebeliğim bebiş karnımda öldüğü için kürtajla sonlanmıştııı

kaçıncı gün bugün? eğer batın yaklaştı ise veya geçtiyse test yap... kasık ağrısının belirti olduğunu duymuştum...

selamm

tahlilm sonuçlandı tabiiikkiii negatif:50:

lekelenme beni umutlandırmış meğerse. Negatif olduğunu düşünerek gittim ama yine mutsuzum:43:

Diarcım ya inşallah önümüzdeki ay pozitif olur.... Mutsuz olmak yok çalışmalara devam...

selam. ben de klomen kullandım ve yumurtalar büyüdüğünde kasıklarımda çok ağrı oldu.yumurta çatlatma iğnesi vuruldum:49:.en son 10 kasım da adet olmuştum.hala adet olmadım. adet düzensizliğim olduğu için gecikmesine alışkınım zaten.ama bu defa meraklanıyorum.yine olumsuz sonuç görürsem diye de test yapamıyorum. Her şeyin hayırlısı.inşallah güzel sonuçlar alırız.:49:

Hadi inşallah hamişsindir.... iyi dayanmışsın kaç gün geçmiş üstünden.... Güzel haberlerini alırız inşallah hep beraber....

Günyadın kızzzzzlaaaaaaaaaaaar!....
Gününüz güzel geçsin :)
Ben birazdan progesteron baktırmaya gidiyorum inşallah yımırtlıyorumdur :)

Günaydııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hatuniçelerrrrrrrr gününün güzel çalışmalarınız verimli geçsin inşallahhhhh 2013 te birer birer doğuralım inşallahhhhh :1::1::1::1:

Günyadın kızzzzzlaaaaaaaaaaaar!....
Gününüz güzel geçsin :)
Ben birazdan progesteron baktırmaya gidiyorum inşallah yımırtlıyorumdur :)

günaydın hadi bakalım inşallah

Günaydııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hatuniçelerrrrrrrr gününün güzel çalışmalarınız verimli geçsin inşallahhhhh 2013 te birer birer doğuralım inşallahhhhh :1::1::1::1:

ay inş bebeğim şimdi hamile kalsak eylüle doğururuz :)

kızçelerrrrr ben kafayı yiyorum galibaaaaaa :33::33::33::33:

akşam rüyamda 4 haftalık hamile olduğumu gördümmm :16::16::16::16:

ama test yapmıyorummm nasıl oluyoda hamile olduğumu öğrendiğimi hatırlamıyorum hatta rüyamda diyorum ki bu bi işaret mi ? gerçekten hamile olabilirmiyim??? rüyamda kendi kendime bunları soruyorum:31::31:

tek hatırladığım bu :23::23:

sabah kocişe söyledim sen iyice sıyırdın dedi:41::41::41:

akşam rüyamda 4 haftalık hamile olduğumu gördümmm :16::16::16::16:

ama test yapmıyorummm nasıl oluyoda hamile olduğumu öğrendiğimi hatırlamıyorum hatta rüyamda diyorum ki bu bi işaret mi ? gerçekten hamile olabilirmiyim??? rüyamda kendi kendime bunları soruyorum:31::31:

tek hatırladığım bu :23::23:

sabah kocişe söyledim sen iyice sıyırdın dedi:41::41::41:

Hayır olsun canım.İnşallah Allah sana malum etmiştir halini rüyanda görmeyi. Bir kez ben de rüyamda hamile olduğumu görmüştüm, karnım büyük de değildi ama çok güzel bir duyguydu rüyada o yaşadığım. Allaha hep dua ediyorum gerçekte de bu duyguyu yaşatsın diye, yada ara ara rüyama girsin de güne gülümseyerek uyanayım...

Akşam rüyamda 4 haftalık hamile olduğumu gördümmm :16::16::16::16:

Ama test yapmıyorummm nasıl oluyoda hamile olduğumu öğrendiğimi hatırlamıyorum hatta rüyamda diyorum ki bu bi işaret mi ? Gerçekten hamile olabilirmiyim??? Rüyamda kendi kendime bunları soruyorum:31::31:

Tek hatırladığım bu :23::23:

Sabah kocişe söyledim sen iyice sıyırdın dedi:41::41::41:

ay bi arkadaşımda beni görmüş hamileymişim :)

Hayır olsun canım.İnşallah Allah sana malum etmiştir halini rüyanda görmeyi. Bir kez ben de rüyamda hamile olduğumu görmüştüm, karnım büyük de değildi ama çok güzel bir duyguydu rüyada o yaşadığım. Allaha hep dua ediyorum gerçekte de bu duyguyu yaşatsın diye, yada ara ara rüyama girsin de güne gülümseyerek uyanayım...

aminn canım inşllahhh hamile olmak eşsiz bir duygu ben mucizemi 8. ayda 6 haftalıkken kaybettim azabı büyük:2: rabbim yeniden nasip etsin inşallahhhhh

ay bi arkadaşımda beni görmüş hamileymişim :)

benim birbirinden habersiz iki kuzenim görmüş gerçi onlarda çok istiyolar belki ondandır die düşünüyorum birde ailemde hep fallarda gebe çıkıyomuş herkez bana yoruyo tabi Rabbim sağlıcakla çok bekletmeden nasip etsin inşallahhh

aminn canım inşllahhh hamile olmak eşsiz bir duygu ben mucizemi 8. Ayda 6 haftalıkken kaybettim azabı büyük:2: Rabbim yeniden nasip etsin inşallahhhhh

benim birbirinden habersiz iki kuzenim görmüş gerçi onlarda çok istiyolar belki ondandır die düşünüyorum birde ailemde hep fallarda gebe çıkıyomuş herkez bana yoruyo tabi rabbim sağlıcakla çok bekletmeden nasip etsin inşallahhh

valla kardeşimde benden bekliyo bende teyze olcam diyip duruyo :) allah hepimize nasıp etsin inşallah

kaçıncı gün bugün? eğer batın yaklaştı ise veya geçtiyse test yap... kasık ağrısının belirti olduğunu duymuştum...

buğün 12.günüm yoğun bi şekilde çalışıyoruz :))))) 2 hafta sora test yaparım bakalımmmmm

valla keske benımde fırsatım olsada yatsam her sabah 7.30 da ayaktayız :1:keyfini çıkar herzaman olmaz böyle:34:

YaVas yavas tatilie giriyor herkes burda ben az erkenciyim , 24 -25 -25 Aralık'ta burda her yer kapalı bi noelleri olduğu icin . Birde yılbaşında kapalı .. Aynen yatakdayim ama kalkıp kahvaltı hazırlamam lazım .

bende bebiş çok istiyorum aralık başında denedik ama olmadı adetim gecikmesine rağman test negatif çıktı sanırım psikolojik:(ben hamile kalıcam derken ablamdan bebek haberi aldık 1 aylık hamileymiş ki daha 4 ay önce doğum yaptı:)2.yeğenim geliyo.allah banada ve diğer bütün anne olmak isteyen herkeze nasip kısmet etsin.

Back