- Konu Sahibi antidepresif
-
- #2.081
bende bebiş çok istiyorum aralık başında denedik ama olmadı adetim gecikmesine rağman test negatif çıktı sanırım psikolojikben hamile kalıcam derken ablamdan bebek haberi aldık 1 aylık hamileymiş ki daha 4 ay önce doğum yaptı:)2.yeğenim geliyo.allah banada ve diğer bütün anne olmak isteyen herkeze nasip kısmet etsin.
bende bebiş çok istiyorum aralık başında denedik ama olmadı adetim gecikmesine rağman test negatif çıktı sanırım psikolojikben hamile kalıcam derken ablamdan bebek haberi aldık 1 aylık hamileymiş ki daha 4 ay önce doğum yaptı:)2.yeğenim geliyo.allah banada ve diğer bütün anne olmak isteyen herkeze nasip kısmet etsin.
selammm kızlar nabersinizz
kızlar herkes BATlarını yenı beklenmeyen adet tarihlerını bı yazabilir miilk sayfaya listemizi yapıcm cok sık güncelleyemesem de bi listemiz olsn artık
iyiyim canım bende de dün akşamdan beri kasıklarımda bi batma var manasz bir batma anlam veremiyorum :18:iyi canım bır bel agrısı vr bugün bu çalışmalar benı cok yordusen nasılsın
benim 1 ocakay evet listemiz olsun..... yanlarına bol bol hamişli smiley koyalım...
benim 25 aralık
sağolun kızlar işallah allah isteyen herkeze verir.umarım burası bana uğurlu gelir:)
ATAMAN cnm adet tarihin ne senide listeye ekleyim:26:
18 aralık yani bugün oldum
inşallah bır daha olmazsın canım 9 ay boyuncaocakta hangi gün adet tarihin onu yazalım:26:
nasılsın canım
Günaydın canım nasılsın ? Bir kaç gündür görüşmüyoruz ..
inşallah bır daha olmazsın canım 9 ay boyuncaocakta hangi gün adet tarihin onu yazalım:26:
canımm listemi yapıyosunuz benim tahmini tarihim 9 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?