- Konu Sahibi antidepresif
-
- #2.061
adetimin 8. ve 10. günü bebek çalışması yaptık... yarın yumurtalama günüm yarın da ilişki ye girelim diye düşünüyorum
önceki gebeliğimde 8. ve 11. günü yapmıştık tutmuştu
şimdi sol kasımda bir noktada devamlı ağrım var acaba hamilemiyim yaaa önceki gebeliğim bebiş karnımda öldüğü için kürtajla sonlanmıştııı
selamm
tahlilm sonuçlandı tabiiikkiii negatif
lekelenme beni umutlandırmış meğerse. Negatif olduğunu düşünerek gittim ama yine mutsuzum
selam. ben de klomen kullandım ve yumurtalar büyüdüğünde kasıklarımda çok ağrı oldu.yumurta çatlatma iğnesi vuruldum.en son 10 kasım da adet olmuştum.hala adet olmadım. adet düzensizliğim olduğu için gecikmesine alışkınım zaten.ama bu defa meraklanıyorum.yine olumsuz sonuç görürsem diye de test yapamıyorum. Her şeyin hayırlısı.inşallah güzel sonuçlar alırız.
Günyadın kızzzzzlaaaaaaaaaaaar!....
Gününüz güzel geçsin :)
Ben birazdan progesteron baktırmaya gidiyorum inşallah yımırtlıyorumdur :)
Günaydııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hatuniçelerrrrrrrr gününün güzel çalışmalarınız verimli geçsin inşallahhhhh 2013 te birer birer doğuralım inşallahhhhh
günaydın hadi bakalım inşallah
ay inş bebeğim şimdi hamile kalsak eylüle doğururuz :)
kızçelerrrrr ben kafayı yiyorum galibaaaaaa
akşam rüyamda 4 haftalık hamile olduğumu gördümmm
ama test yapmıyorummm nasıl oluyoda hamile olduğumu öğrendiğimi hatırlamıyorum hatta rüyamda diyorum ki bu bi işaret mi ? gerçekten hamile olabilirmiyim??? rüyamda kendi kendime bunları soruyorum
tek hatırladığım bu
sabah kocişe söyledim sen iyice sıyırdın dedi
kızçelerrrrr ben kafayı yiyorum galibaaaaaa
Akşam rüyamda 4 haftalık hamile olduğumu gördümmm
Ama test yapmıyorummm nasıl oluyoda hamile olduğumu öğrendiğimi hatırlamıyorum hatta rüyamda diyorum ki bu bi işaret mi ? Gerçekten hamile olabilirmiyim??? Rüyamda kendi kendime bunları soruyorum
Tek hatırladığım bu
Sabah kocişe söyledim sen iyice sıyırdın dedi
Hayır olsun canım.İnşallah Allah sana malum etmiştir halini rüyanda görmeyi. Bir kez ben de rüyamda hamile olduğumu görmüştüm, karnım büyük de değildi ama çok güzel bir duyguydu rüyada o yaşadığım. Allaha hep dua ediyorum gerçekte de bu duyguyu yaşatsın diye, yada ara ara rüyama girsin de güne gülümseyerek uyanayım...
ay bi arkadaşımda beni görmüş hamileymişim :)
aminn canım inşllahhh hamile olmak eşsiz bir duygu ben mucizemi 8. Ayda 6 haftalıkken kaybettim azabı büyük:2: Rabbim yeniden nasip etsin inşallahhhhh
benim birbirinden habersiz iki kuzenim görmüş gerçi onlarda çok istiyolar belki ondandır die düşünüyorum birde ailemde hep fallarda gebe çıkıyomuş herkez bana yoruyo tabi rabbim sağlıcakla çok bekletmeden nasip etsin inşallahhh
günaydıın herkeseee:119::119::119::119::119:
kaçıncı gün bugün? eğer batın yaklaştı ise veya geçtiyse test yap... kasık ağrısının belirti olduğunu duymuştum...
buğün 12.günüm yoğun bi şekilde çalışıyoruz :))))) 2 hafta sora test yaparım bakalımmmmm
günaydın kızlar yeni bir gün yeni bir sabah nasılsınız
günaydıın herkeseee:119::119::119::119::119:
Günaydın canım nasılsın ? Bir kaç gündür görüşmüyoruz ..
Günaydın cnm nbr ?
günaydın canım iyiyim cok şükür sen nasılsın
Şükür cnm bende iyiyim yatakdan kalkmadım daha . Tembeligim üzerimde.
valla keske benımde fırsatım olsada yatsam her sabah 7.30 da ayaktayızkeyfini çıkar herzaman olmaz böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?