Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

biliyorum canım ama ilk akşam böyle oluyorum işte sonra unutuyorum normal hayatıma dönüyorum

daha yolun çook başındayız :
sabır, dua, istikrar, bekleyiş, umut, tekrar sabır dua........ ve müjdeeeee olacak inşallah

aynen öyle olcak canım sabrın sonu selamet diyoruz ..

benımkı su an halı sahada top koşturuyo enerjini harcama dedim bak lazım olur dedim yoook hiç dinlemedi çekti gittii

merhaba canım hoşgeldin yalnız ben anlamadım bugün 10. günü dimi:44:
benimde çocuğumun kalbi durmuştu ve kürtaj oldum
bence bu kadar düşünme ve her belirtiyi kendine yorma
yanlış anlama üzülen sen olursun diye öyle söylüyorum
inşallah burdan hep birlikte hamiş haberi veririz

kırmızııııı
evet kızlar beklenen gün bugünmüş. nihayet oldum ve rahatladım. ama sökene kadar çok yordu beni
şimdi biter bitmez doktora gidicem, eğer bi problem yoksa önümüzdeki ay ben de sizinle BAT saymaya başlıcam...
siler nasılsınız, daha geçmişi okumadım. var mı güzel haberler.

Kızlar Merhaba, Bende 4 aydır hamile kalmak için çabalayanlardanım. Adetimin 3 günü Dr.gittim muayne oldum herşey temiz yolunda dedi fakat 6. günü birdaha gel dedi tekrar gittim ve bana senin dedi rahim kendini oluşturmaya başlamış sen bugün olmazsa yarın çalışmalara başla erken yumurtluyorsun dedi yani bana 7.günü çalışmalara başla dedi... ve ben başladım tabi.:))))....... ardından adetimin 10.günü olduğu gün kasığımın sağ tarafında ogün sabahtan akşama kadar bir ağrı oluştu ve ben o günde çalışmalara devam ettim. Sabah kalktığımda yoğun bir akıntım vardı yumurta akı gibi bu bende her zaman olurdu adet bitimimden sonraki zamanlarda fakat bu akıntı ertesi günde oldu ve kesildi........ Bence arkadaşlar ben 10. ve 11 gün benim yumurtlama günümdü diye düşünüyorum. Sizce o akıntı benim yumurtamın çatladığınımı ima ediyor.

ayvareçeli gözün aydın şekerim insallah srun yoktur bebişler gelir sıra sıra

önce şunu diyimm kızlar muhabbet çok güzel dönmüş. ama iş yoğunluğundan ben kusur kalmışım
bu aralar yoğunuz işte. yıl sonu hesapları falan...
bakıyorum herkes işbaşı yapmış. aktif günler gelmiş. darısı başıma... bi iyileşeyim ben de yapışcam kocama

kısac bi geçmişe baktım da o zaman size şu sözleri armağan ediyorummmm

yooookkkkkkk çok sevişmenin (çok çalışmanın) hiç zararı yokkkkkkk aşktan ölen var mı söyleeee :)

süpeerr. kim ölmüş canımmm

Akşama çalışma yapalım diyorum bana dediği karadayı başlayana kadar halledelim adam beni reklam arasına alıyor yaa :)

al benimkinden de o kadar. bizimde perşembeleri yasaklı. kurtlar vadisi var. bi de haftanın 1 günü fenerbahçe maçı olduğunda. allahtan benim yumoşlar hiç o zamanlara denk gelmedi. işlerini biliyolar canım

canım kasık ağrın yumurtlama belirtisi olur. yumurta çatlarken batma olur yumurtlayınca da akıntı. doğa her şeyi güzel ayarlıyo. yumurta hazır olunca girişi de kolaylaştırıyo

ayvareçeli gözün aydın şekerim insallah srun yoktur bebişler gelir sıra sıra

sıra sıra mıı.. yapma kısss. ana tarafım ikiz dolu... valla çift yumurtlarsam (sanki bi tanesini gıdaklamayı başarmışım gibi :)) yandığımın resmidir..
şaka tabiki gelsin bebişlerim sıra sıra... ilk 5 yıllık kalkınma planım allah nasip ederse hazır. yaş 35 e kadar 2 bebiş

ben de doktornevra sitesinden hesapladım şimdiii.
31 aralık-1 ocak tarihlerinde gıdaklıyorum :)) 2013 e gıdaklayarak ve iş üstünde girersem beni nasıl bir 2013 bekliyo ne siz deyin ne ben diyim artıkın
14 ocak da beklenen pardon beklenmeyen adet tarihi...
hadi bakalım bismillah....

benim annemlerin tarafta ikiz dolu bende istiyorum allahım nasip ederseee :)

hayırlısı bebeğim

Yok umutçum neden yanlış anlayayım,,, fikrini belirtmişsin...
ayrıca haklı da olabilirsin dua yerine geçsin demek yanlış olabilir....
Uyardığın için teşekkür derim. bu konuyu biraz araştıracağım,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…