- Konu Sahibi antidepresif
-
- #2.041
biliyorum canım ama ilk akşam böyle oluyorum iştesonra unutuyorum normal hayatıma dönüyorum
daha yolun çook başındayız :
sabır, dua, istikrar, bekleyiş, umut, tekrar sabır dua........ ve müjdeeeee olacak inşallah
onların enerjileri bitmez tatlım merak etme senbenımkı su an halı sahada top koşturuyo enerjini harcama dedim bak lazım olur dedim yoook hiç dinlemedi çekti gittii
onların enerjileri bitmez tatlım merak etme sen
hayatta enerjim yok diyecekleri iki şey futbol ve anladın sen onu :26::26::26::26::26:valla o da oyle dedi zaten bendeki enerji bitmez sen takma kafana dıo uyuuz
hayatta enerjim yok diyecekleri iki şey futbol ve anladın sen onu :26::26::26::26::26:
adetimin 8. ve 10. günü bebek çalışması yaptık... yarın yumurtalama günüm yarın da ilişki ye girelim diye düşünüyorum
önceki gebeliğimde 8. ve 11. günü yapmıştık tutmuştu
şimdi sol kasımda bir noktada devamlı ağrım var acaba hamilemiyim yaaa önceki gebeliğim bebiş karnımda öldüğü için kürtajla sonlanmıştııı
kısac bi geçmişe baktım da o zaman size şu sözleri armağan ediyorummmm
yooookkkkkkk çok sevişmenin (çok çalışmanın) hiç zararı yokkkkkkk aşktan ölen var mı söyleeee :)
Akşama çalışma yapalım diyorum bana dediği karadayı başlayana kadar halledelim adam beni reklam arasına alıyor yaa :)
adetimin 8. ve 10. günü bebek çalışması yaptık... yarın yumurtalama günüm yarın da ilişki ye girelim diye düşünüyorum
önceki gebeliğimde 8. ve 11. günü yapmıştık tutmuştu
şimdi sol kasımda bir noktada devamlı ağrım var acaba hamilemiyim yaaa önceki gebeliğim bebiş karnımda öldüğü için kürtajla sonlanmıştııı
ayvareçeli gözün aydın şekerim insallah srun yoktur bebişler gelir sıra sıra
benim annemlerin tarafta ikiz dolu bende istiyorum allahım nasip ederseee :)sıra sıra mıı.. yapma kısss. ana tarafım ikiz dolu... valla çift yumurtlarsam (sanki bi tanesini gıdaklamayı başarmışım gibi :)) yandığımın resmidir..
şaka tabiki gelsin bebişlerim sıra sıra... ilk 5 yıllık kalkınma planım allah nasip ederse hazır. yaş 35 e kadar 2 bebiş
hayırlısı bebeğimben de doktornevra sitesinden hesapladım şimdiii.
31 aralık-1 ocak tarihlerinde gıdaklıyorum :)) 2013 e gıdaklayarak ve iş üstünde girersem beni nasıl bir 2013 bekliyo ne siz deyin ne ben diyim artıkın
14 ocak da beklenen pardonbeklenmeyen adet tarihi...
hadi bakalım bismillah....
yazını okuyunca, niçazane fikrimi yazmak istedim.umarım yalnıs anlasılmam :)
smdi bi fal için, çok sevindim , dua yerine geçsin demen bana göre pek olmadı.
niye dersen.. cünkü, dua yı dua gibi , can-ı gönülden içten gelerek yaparsk, daha verimli olur bizler için, hem bu dünyada, hem öbür danyada..
ama fal la dua yı bir tutmus gibi , dua yerine geçsin dersen bu ne kadar verimli olur senin için bilemem tabi.
- inanmıyorum ama baktırıyorum ..
- fala inanma falsız kalma..
---inanmadığın birseye yine baktırıyosun.. gibi birsey oluyo o zaman..
dinimizce yeri olanı, samimice dua'mızı yapalım, fal a baktırtmayı deil ..
isteğimize dua'yla yaklaşırsak, Rabbimizin de rızasını kazanmıs olduğumuzdan, daha çabuk neticeye ulasırız insaAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?