• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar benim bat 1 ocak ama ben acaca 31 aralıkta yapsam test cıkar mı kocama eger hamile isem kocama yılbaşı hediyesi olarak onu vermek istiyorm

kızlar benim bat 1 ocak ama ben acaca 31 aralıkta yapsam test cıkar mı kocama eger hamile isem kocama yılbaşı hediyesi olarak onu vermek istiyorm

Çıkar bence :)
çok güzel düşünmüşsün......ay ne güzel olur... düşünsene çift çizgili bir testi paketle güzelce kırmızı kurdeleye sar ve hiç birşey söylemeden ver yılbaşı hediyesi olarak....

Çıkar bence :)
çok güzel düşünmüşsün......ay ne güzel olur... düşünsene çift çizgili bir testi paketle güzelce kırmızı kurdeleye sar ve hiç birşey söylemeden ver yılbaşı hediyesi olarak....
çok istiyorum öyle birşey yapmayı ama hayırlısı bakalım inşallah olurrrr hiç unutamayacagı bir sene olur onun için tabi benm içinde..

aman diyim gebelik isterken öyle yapmayın :20:
her maçta pozisyon zenginliğinden yanayım :17::17:

yavrucum ona dikkat et buna dikkat et nereye kadar rahat olun biraz :23: millet balayı gecesi hamile kalıyor zil zurna sarhoşken bişecik olmaz allahın izni ile ::nazar:

adetimin 11. günü, 12.günü, 14.günü, 16.günü ve 17.günü çalışma yaptık:17::17::17:
bu akşamda yapsak mı diyorum ama 3 gün üst üste olmaz herhalde
sence nasıl hatunum:26::26::26:

Back