Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

merak ettim amaa
gamyoncu yawruu masallah işi sıkı tutmussun bu ayama ara ver bence birgün spermlerin kalıtesi düşmesin

sıkı dimi ben hala tereddüt ediyorum hergün mü yapsaydık diye:44::44::44:
evet haklısın canım 1 gün mola

Akşama çalışma yapalım diyorum bana dediği karadayı başlayana kadar halledelim adam beni reklam arasına alıyor yaa :)

yazını okuyunca, niçazane fikrimi yazmak istedim.umarım yalnıs anlasılmam :)
smdi bi fal için, çok sevindim , dua yerine geçsin demen bana göre pek olmadı.
niye dersen.. cünkü, dua yı dua gibi , can-ı gönülden içten gelerek yaparsk, daha verimli olur bizler için, hem bu dünyada, hem öbür danyada..
ama fal la dua yı bir tutmus gibi , dua yerine geçsin dersen bu ne kadar verimli olur senin için bilemem tabi.
- inanmıyorum ama baktırıyorum ..
- fala inanma falsız kalma..
---inanmadığın birseye yine baktırıyosun.. gibi birsey oluyo o zaman..
dinimizce yeri olanı, samimice dua'mızı yapalım, fal a baktırtmayı deil ..
isteğimize dua'yla yaklaşırsak, Rabbimizin de rızasını kazanmıs olduğumuzdan, daha çabuk neticeye ulasırız insaAllah..

Son düzenleme:
adetimin 8. ve 10. günü bebek çalışması yaptık... yarın yumurtalama günüm yarın da ilişki ye girelim diye düşünüyorum

önceki gebeliğimde 8. ve 11. günü yapmıştık tutmuştu

şimdi sol kasımda bir noktada devamlı ağrım var acaba hamilemiyim yaaa önceki gebeliğim bebiş karnımda öldüğü için kürtajla sonlanmıştııı

selamm

tahlilm sonuçlandı tabiiikkiii negatif

lekelenme beni umutlandırmış meğerse. Negatif olduğunu düşünerek gittim ama yine mutsuzum

selam. ben de klomen kullandım ve yumurtalar büyüdüğünde kasıklarımda çok ağrı oldu.yumurta çatlatma iğnesi vuruldum.en son 10 kasım da adet olmuştum.hala adet olmadım. adet düzensizliğim olduğu için gecikmesine alışkınım zaten.ama bu defa meraklanıyorum.yine olumsuz sonuç görürsem diye de test yapamıyorum. Her şeyin hayırlısı.inşallah güzel sonuçlar alırız.

hayırlısı olsun canım inşallah bebişin de göbüşündedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…