- Konu Sahibi antidepresif
-
- #2.021
yeni evliyken bizde öyleydik canım ahh ah
ay aklıma bişi geldi ama söyleyemicem şimdi gülüyorum kendi kendime :):):
ay aklıma bişi geldi ama söyleyemicem şimdi gülüyorum kendi kendime :):):
bu kadarını söylediysen devamınıda söylemelisinay aklıma bişi geldi ama söyleyemicem şimdi gülüyorum kendi kendime :):):
merak ettim amaa
gamyoncu yawruu masallah işi sıkı tutmussun bu ayama ara ver bence birgün spermlerin kalıtesi düşmesin
Akşama çalışma yapalım diyorum bana dediği karadayı başlayana kadar halledelim adam beni reklam arasına alıyor yaa :)
Akşama çalışma yapalım diyorum bana dediği karadayı başlayana kadar halledelim adam beni reklam arasına alıyor yaa :)
canlarım benim mesai bitti çıkıyorum hadi sizi öptümmmmm görüşürüz<
canlarım benim mesai bitti çıkıyorum hadi sizi öptümmmmm görüşürüz<
Ay kızlar ben haftasonu fal baktırdımmmm... pat diye kadın çok kısa zamanda bi bebek haberi var sizin dedi... tahmin ettiğinden de hızlı alacaksın sen bu haberi dedi...
çok sevindimtabiii kiiiii......
tabiii fala inanma falsız kalma demişler.... Dua yerine geçsin inşallah....
sorması ayıp calısma sıklıgınız ne kızlar
selam. ben de klomen kullandım ve yumurtalar büyüdüğünde kasıklarımda çok ağrı oldu.yumurta çatlatma iğnesi vuruldum.en son 10 kasım da adet olmuştum.hala adet olmadım. adet düzensizliğim olduğu için gecikmesine alışkınım zaten.ama bu defa meraklanıyorum.yine olumsuz sonuç görürsem diye de test yapamıyorum. Her şeyin hayırlısı.inşallah güzel sonuçlar alırız.
benm iyi gidiyodu 1gün ara ile ama kocişle küsünce çalışma yarıda kaldı sanırım ben ocak 28 bekliycem ama tabi allah tan ümit kesilmez:26:
selamm
tahlilm sonuçlandı tabiiikkiii negatif
lekelenme beni umutlandırmış meğerse. Negatif olduğunu düşünerek gittim ama yine mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?