Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kısac bi geçmişe baktım da o zaman size şu sözleri armağan ediyorummmm

yooookkkkkkk çok sevişmenin (çok çalışmanın) hiç zararı yokkkkkkk aşktan ölen var mı söyleeee :)

önümüzdeki hafta baslarım artk basım dönüyor midem bulanıyor üşüyorum yanıyorum doymuyorum demeye psikolojik hamilelik yasamaya

kısac bi geçmişe baktım da o zaman size şu sözleri armağan ediyorummmm

yooookkkkkkk çok sevişmenin (çok çalışmanın) hiç zararı yokkkkkkk aşktan ölen var mı söyleeee :)

aşkıma sölüyodum ben o askerdeyken bu şarkıyı ::):)

Ah canım cok tesekkurler. Bir kere daha vermistin sen smiley formulunu, o kadar aradım gecmiş forumlarda ama bulamamıştım, çook teşekkurler

canım kişiden kişiye değişir,,,, döngünün kaç günde olduğu ile de ilgisi var,,, adetinin kaç gün sürdüğü ile de....

aslında bizim için cok fark etmiyor yeni evli oldugumuz için zaten anladınız siz onu

Canım bu ay ben de aynısını yasadım. Adetim gecikti, sabahhları 5-6 gibi mide bulantıları ile uyandım, bel agrılarından oturamadım.. İlk bebegimde bile boyle belirtilerim olmamıştı, sonra yavas yavas kanama basladı ve hayatımda yasamadığım kadar sancı yasadım. Adetim suresınce belirtiler yok olmadı. Artık önumuzdeki aya nasip olur inşallah

Ay kızlar ben haftasonu fal baktırdımmmm... pat diye kadın çok kısa zamanda bi bebek haberi var sizin dedi... tahmin ettiğinden de hızlı alacaksın sen bu haberi dedi...
çok sevindim tabiii kiiiii......
tabiii fala inanma falsız kalma demişler.... Dua yerine geçsin inşallah....

senin bat ne zamandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…