- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.981
bu çalışmalar en cok kocalara yarıyor vallakısac bi geçmişe baktım da o zaman size şu sözleri armağan ediyorummmm
yooookkkkkkk çok sevişmenin (çok çalışmanın) hiç zararı yokkkkkkk aşktan ölen var mı söyleeee :)
bu çalışmalar en cok kocalara yarıyor valla
heeeee yaaaaaa canıma minnet modundaaaaaeşşekkkkkk yirim onuuu :)
hımm ben bi siteden baktım 12 ile 16 arası hesaplıyor
kısac bi geçmişe baktım da o zaman size şu sözleri armağan ediyorummmm
yooookkkkkkk çok sevişmenin (çok çalışmanın) hiç zararı yokkkkkkk aşktan ölen var mı söyleeee :)
ben buranın hesaplana seyşinden hesapladım oyle didi
ben buranın hesaplana seyşinden hesapladım oyle didi
Ah canım cok tesekkurler. Bir kere daha vermistin sen smiley formulunu, o kadar aradım gecmiş forumlarda ama bulamamıştım, çook teşekkurlerkızlar bu arada bizler gibi smiley yapmak isteyipte, yapamayanlar için bi tarif vereyim..
KULLANICI KONTROL PANELİ
SEÇENEKLERİ DÜZENLE
ÇEŞİTLİ SEÇENEKLER ' de ------- GELİŞMİŞ DÜZENLEYİCİ .. ' yi SEÇ
DEĞİŞİKLİKLERİ KAYDET
işlem tamamdır, smileylerle basbasa kaldınız demektir
canım kişiden kişiye değişir,,,, döngünün kaç günde olduğu ile de ilgisi var,,, adetinin kaç gün sürdüğü ile de....
aslında bizim için cok fark etmiyoryeni evli oldugumuz için zaten anladınız siz onu
aslında bizim için cok fark etmiyor :d yeni evli oldugumuz için zaten anladınız siz onu
Canım bu ay ben de aynısını yasadım. Adetim gecikti, sabahhları 5-6 gibi mide bulantıları ile uyandım, bel agrılarından oturamadım.. İlk bebegimde bile boyle belirtilerim olmamıştı, sonra yavas yavas kanama basladı ve hayatımda yasamadığım kadar sancı yasadım. Adetim suresınce belirtiler yok olmadı. Artık önumuzdeki aya nasip olur inşallahDün kanama çok oldu adet değilmiş o anladık ama 8 gün evel oldu biz hiçtahmin etmedik bu ay hamilelik belirtilerim vardı benim ama farketmedim üçe gündür giden kan dün akşam parçaların gelmesi ile normalendöndü tutunamayan cenin gitti rabbim nasip etmedi çok ağrım oldu bugün iyiyim kanamam da durdu şuan az normale döndü rabbim nasip etmeyince vardır bildiği bugün dinlenicem salı çarşamba doktorlardayım
sekiz gün evvel çok fazla sulu giden bir kanamam başladı o kanamanın 3. Günü yani dün parçalar geld ve kasıklarımda belimde çok ağrı oldu ben biraz zayıfım doktor kilo aldırmaya çalışıyo tutunamamış olabilirmi böle birşey yaşayan arkadaşlar varmı. :-(
kızz bir kahkaha patlattım sayendeeee
ay kızlar ben haftasonu fal baktırdımmmm... Pat diye kadın çok kısa zamanda bi bebek haberi var sizin dedi... Tahmin ettiğinden de hızlı alacaksın sen bu haberi dedi...
çok sevindimTabiii kiiiii......
Tabiii fala inanma falsız kalma demişler.... Dua yerine geçsin inşallah....
senin bat ne zamandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?