Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar ben de varım
biz de bu ay bebek düşünmeye başladık
Allah izin verirse eşime sürpriz yapıcam
normalde ekimde başlamak için eşime söz vermiştim
prezarvatifle korunuyorduk
ama ben eşimi kandırdım bu ay :kedi:
dedim ki hamile kalmadan 1 ay önce doğum kontrol hapı kullanmak lazımmış :jeyyar:
ama tabii kullanmıyorum yoksa inanmazdı :jeyyar:
inşallah olur
Allah herkese tatlı sağlıklı bebişler nasip etsin :Saruboceq:
iyi bayramlarr
adet tarihim 1 EKİM :ecrin_bebek:

ne güzel bir süpriz oluropuyorumnanaktan
olmasada üzülme canım ilk ay olma şansı %25 miş, doktorum söylemişti.
ama hiç belli olmaz tabi.
inşallah süprizin gerçekleşir

ne güzel bir süpriz oluropuyorumnanaktan
olmasada üzülme canım ilk ay olma şansı %25 miş, doktorum söylemişti.
ama hiç belli olmaz tabi.
inşallah süprizin gerçekleşir

amin canım benim teşekkür ederim
ilk ay olmasının şansının düşük olduğunu biliyorum ama üzülmem diyemem
o zaman yalana öbür ay da devam etmem gerekirsırnaşık şey
Allahım inşallah eşimi böyle mutlu etmeyi nasip eder opuyorumnanaktan

ne güzellll hadi bakalım bekliyoruz güzel süpriz haberlerini.. hamile kalırsan eşin çok şaşırır artıkdelikafadulden

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz. listeye ekledim sizi...hayırlı olsun...inşallah hamiş haberlerinizi alırım.

Ben bayramın gelmesiyle birlikte adet oldum malesef hem de hiç olmazdı ama 3 gün erken oldu... Stres yaptım bu ay demekkiklava: Daha rahat olmaya karar verdim..Şimdi daha umutluyum ekimea.s.
18 ekim olarak ekim ayına eklenebilir miyim?

katrencim mrb canım aramıza hoşgeldin. adet tarihin çok yakın benimde 2 ekim...inşallah müjdeli haberler veririz:Saruboceq: tatlım.listeye ekledim senide uğurlu olur inşallah.

katrencim mrb canım aramıza hoşgeldin. adet tarihin çok yakın benimde 2 ekim...inşallah müjdeli haberler veririz:Saruboceq: tatlım.listeye ekledim senide uğurlu olur inşallah.

hoşbulduk inşallah uğurlu gelir canım senin yaptığın liste
çok heyecanlıyım valla
bu ay daha ilk kez deniyoruz ama ne bilim kendimi baya kaptırdım sanki
inşallah sen de güzel haberlerini verirsin haziran annesi oluruz :asigim:

ayy inşallahhhh...bizimde ilk denememiz bakalım tutura bildikmikaydirigubbakcemile3 bu benim ikinci bebeğim olucak kısmetse...ama yine çok heyecanlanıyorum yaa.delikafadulden

ayy inşallahhhh...bizimde ilk denememiz bakalım tutura bildikmikaydirigubbakcemile3 bu benim ikinci bebeğim olucak kısmetse...ama yine çok heyecanlanıyorum yaa.delikafadulden

maşallah
tutmuştur inşallah canım
yumurlama gününe göre mi denediniz?
Belirti falan var mı?

maşallah
tutmuştur inşallah canım
yumurlama gününe göre mi denediniz?
Belirti falan var mı?
hiç belirti yok şimdilik...adete yakın belirtiler başlar. ilkindede öyle olmuştu.yumurtlama zamanına pek denk getiremedik sanıyorum...yinede allah bilir canım. olucaksa olur zaten. kısmet iki hafta kaldı büyük günealkisalkisalkis senin belirtilerin varmı canım?

evet az kaldı canım yaa tabi sen denyimlisin :))
ne bilim var gibi ya da psikolojik olabilir kafamçokkarıştı

teşekkür ederim... umarım bu liste uğurlu gelir.... çok istiyorum bu ay olmasını... bu 11. ay olacak, çalışmalara başlayalı..

inşallah uğurlu gelir canım yaa
hayırlısı olsun
senin de adet 1 ekim benim de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…