Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ya bide beni düşünün arkadaşlar bütün gün çocuk doktorlarının yanında yeni doğan bebek ünitelerinde geçiyor günüm işim gereği bebekleri gördükçe zor tutuyorum kendimi

allah hepimize yardım etsin.etraftakiler kaç yıl oldu evleneli hani çocuk diye diye çalışmalra başladık sonra kocama hediye vermek onun canından can taşımak fikri için, şimdi de saplantı oldu diye istiyorum. hani yarın biri hamilesin dese şapşal şapşal şimdi ne yapıcam diye bakıcam. ama artık hakikaten de zorlanıyorum. banu77 canım senin işin daha zor ya. ben doktora gitmekten dahi çekinir oldum bir sürü hamile kadın. eskiden 9-10 çocuk sahibi olanları nedense çok eleştirirdim artık dilim varmıyor. allah herkesin kuzucuğuna bağışlasın. bize de versin. Allahım bizi de unutma :Saruboceq:

canım sen adet oldunmu?:uhm:

yok canım sabah olucam heralde ağrılar başladı. pek günü geçmez zaten 8-10 saat oynar bazen

mrb kızlar benım adet tarıfım 16daydı ama halen gelmedı belırtılerı var bakalım artık.allah kımseye aratmadan versin inş

aramıza katılan yeni arkadaşlar adet tarihinizi verin listeye ekliyim...listemiz baş sayfada

oooo esmergunay neden test yapmıyorsun? Varsa büyük ihtimal çıkar.

olcagını zannetmıyorum cunku 1hafta once hormon testı yaptırdım doktorum sut hormonumun yuksek cıktıgını soyledı adetımın gecıkmesı normalmıs.biraz morelım bozulda ama neyse...mafoldumben

saol pinkayacım, inşallah senin de herşey gönlünce olur.

Kıslar aslında benim 26-27 eylül regl günüm ama deliye hergün bayram misali ben her ay hamile kalmak istiyom zaten, ekim listesine de bu aydan sonra gelicem, sanırım üşüttüm acayip kasık ağrılarım var şimdiden

olcagını zannetmıyorum cunku 1hafta once hormon testı yaptırdım doktorum sut hormonumun yuksek cıktıgını soyledı adetımın gecıkmesı normalmıs.biraz morelım bozulda ama neyse...mafoldumben

Bence olmayacak diye yüzde yüz konuşamayız, yine de ben olsam test yapardım, peki hormon değerin ne çıktı? Bir de göğüslerinde belirti falan var mıydı?

ama canım aksıyor sürekli adet tarihim oyüzden ve belirtileride ver.prolaktinim 33.4çıktı.gögüslerim her adet olcagında agrır suanda var.zaten adet agrılarım cok fazla ve önce baslar oyuzden her hamilelik belirtisini yasıyorumanlıcagın.

Hımmm acaba benim de mi bu ay prolaktinim fazla, offf doktor ve hastane göresim yok, yüksekse de birkaç ay kafamı dinliycem yaaaav

Bu ay kasık ağrılarım fazla ama regl gecikmelerim pek olmuyor Allahtan, ben 3 senedir istiyorum, en son haziranda bir düşük yaşadım hormonların normale dönmesi gerekiyor zaten, tahlil için birkaç ay daha bekliycem o yüzden.

Sen ne kadar zamandır istiyorsun?

çok geçmiş olsun.kasık ağrılarım banimde fazla oldu bu ay.biz 1yıldır uğrasıyoruz hayırlısı artık allah nezaman veririse.sogan kürü uygulamıştım ben kasık agrılarım oyüzden olabilir belki.

ınşallah daha fazla beklemezsin canım, soğan kürü çok kasık ağrısı ve akıntı yapıyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…