allah hepimize yardım etsin.etraftakiler kaç yıl oldu evleneli hani çocuk diye diye çalışmalra başladık sonra kocama hediye vermek onun canından can taşımak fikri için, şimdi de saplantı oldu diye istiyorum. hani yarın biri hamilesin dese şapşal şapşal şimdi ne yapıcam diye bakıcam. ama artık hakikaten de zorlanıyorum. banu77 canım senin işin daha zor ya. ben doktora gitmekten dahi çekinir oldum bir sürü hamile kadın. eskiden 9-10 çocuk sahibi olanları nedense çok eleştirirdim artık dilim varmıyor. allah herkesin kuzucuğuna bağışlasın. bize de versin. Allahım bizi de unutma :Saruboceq:
yok canım sabah olucam heralde ağrılar başladı. pek günü geçmez zaten 8-10 saat oynar bazen
Kıslaaar topiğe ben de katılayım, bir ümit işte:gitme:
mrb kızlar benım adet tarıfım 16daydı ama halen gelmedı belırtılerı var bakalım artık.allah kımseye aratmadan versin inş
oooo esmergunay neden test yapmıyorsun? Varsa büyük ihtimal çıkar.
olcagını zannetmıyorum cunku 1hafta once hormon testı yaptırdım doktorum sut hormonumun yuksek cıktıgını soyledı adetımın gecıkmesı normalmıs.biraz morelım bozulda ama neyse...mafoldumben
Hımmm acaba benim de mi bu ay prolaktinim fazla, offf doktor ve hastane göresim yok, yüksekse de birkaç ay kafamı dinliycem yaaaav
Hımmm acaba benim de mi bu ay prolaktinim fazla, offf doktor ve hastane göresim yok, yüksekse de birkaç ay kafamı dinliycem yaaaav