Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

benide ekleyin olmadı şimdiye kadar bellimi olur olur umuduyla..

hepinize iyi bayramlar canlarım stressiz rahat huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum hepinizi çok öpüyorum hayırlı bayramlar opuyorumnanaktan:teytey:

şuu listede inşallahh hamile kalmayann kalmazzz :hooray:

Slm arkadaslar, hepınızın ramazan bayramını kutluyorum herkese mutluluk saglık getırmsesı dılegılyle ıyı bayramlarrrrrrrrrrr

opuyorumnanaktanhepinizin bayramı kutlu olsun kızlar sağlıklı huzurlu nice güzel bayramlar geçirmemiz temennisi ile....kaydirigubbakcemile5

selam kızlar herkese hayırlı bayramlar..inşallh bir dahaki bayram bebişlerimiz kucağımızda gireriz...kızlar listeye benide ekleyin 17 ekim regl tarihimm...bir dahaki aya yüzümüzde gülücükler ile girmek ümidiyle..

herkese hayırlı bayramlar gelecek ramazan bayramında bebişlerimiznde bizimle olması dileğiyle sevgiler

selam arkadaşlar hepinizin bayramı kutlu olsun. Rabbim bidahaki Ramazan bayramında bebişinizle gezmeye gitmeyi nasip etsin inş :Saruboceq:

kızlarrr benm 4 gün geçtiii hiç bi belirti hissetmyorum 2.günde test yaptm negatifff sizce hamile olabilirmiyimmmmmm

herkesin bayramı mübarek olsun kızlar dilerim kurban bayramında bebişleimizle mutlu bayramlar yaşatır rabbim hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…