- 27 Ekim 2007
- 1.901
- 7
inşallah uğurlu gelir canım yaa
hayırlısı olsun
senin de adet 1 ekim benim de :)
inş canım.... bir kaç gün içinde başlaması lazım belirtilerin.. nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah uğurlu gelir canım yaa
hayırlısı olsun
senin de adet 1 ekim benim de :)
inş canım.... bir kaç gün içinde başlaması lazım belirtilerin.. nasılsın?
kahve lokum ben en son 2 eylülde hastalandım yani normalde 30 eylülde hastalanmam lazım. aramızda 1 gün var yani. sende hiç belirti var mı? çok sıkıcı bir süreç şu beklemek...
bilmiyorum ki
öncelikle çok heyecanlıyım
sanki midem bulanıyo
karnıma kasılmalar geliyo vs vs
çok umutlu olmak istemiyorum ama elimde değil daha ilk ay çünkü
sen nasılsın?
bir çizgi çıktıysa hamile deyilsin demek...iki çizgi hamilesin demek. kısmet canım hayırlısı.yerimsenibenkızlar iyi akşamlar benm regl tarhm 17 eylüldü bugn test yaptım dikey iki çizgi çıkması gerekirken birtane dikey biride silik yatay çıktıı o ne oluyooooo:))
aramıza hoşgeldin canım. adet tarihinide yazarsan iyi olur. hayırlısı olsun.selam benide yazarsaniz cok sevinirim belki listede olmak bana sans getirir umarim ekimde bende hamile olacagim,herkese bol sans...allah tum isteyenlere versin insallahzemuszemuszemuszemus
slm kızlarrr nasılsımız... kimse yokmu yaaa fisfisfis
sel canım...iyiyim sağol bayram da çok iyi geçiyo allaha çok şükür. sen nasılsın ? bu arada sanada iyi bayramlar canım.yerimsenibenslm canım ben geldim ben varımmmm nasılsın nasıl geçiyor bayram?:içelim:
arkadaşlar ben bu ay kesinlikle hamile kalmak istiyorum
haziran sonu annesi olmak istiyorum. eşimde izin alsın bebişimize beraber bakalım istiyorum bu benim hakkım :umursamaz: .
bu ay yapacaklarım
1. kesinlikle ovulasyon testi alıp şu bir türlü tutturamadığım ovulasyon günümü tespit edicem
2. reglimin 3. gününde hormonlarıma bi daha baktırıcam
3. preeseed alıcam
3,5. eşimi bi daha kontrole göndericem (bundan emin değilim ya. bi daha göndersem mi kızlar bi akıl akannehir )
4. reglimin son gününe kadar çoook çalışacam sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey .
yaziim de kesin uygulayayım. sonra vazgeçiyorum yerimseniben .
(ya kızlar ben hakkaten de bu ay bunalıma giricem ne oluyyoo ya. ben niye hamile kalamıyorum. :1no2: )
Insallah kalirsin canim, bak ben su an hamileyim sanirim, 2 hafta icinde doktora randevum var, burda 6 haftalik olunca bakiolarmis anca. Ama kan testi de idrar testi de cikti.
Kesinlikle ovulasyon testi al, ve test et. Ben 3 gun baktim, silik cizgi var, bu negetif demek. ama hastaligimin 13. gununde kipkirmizi cift cizgi cikti ovulasyon testinde, o gece ve ertesi gece denedik bi daha da denemeye firsat olmadi ama cok sukur hamile kaldim.
Bi de kesinlikle yastik koy, ve en az yarim saat bekle, ben o gece oyle yastigin ustunde uyuyakalmisim. boyle de yapabilirsin, illa ki olsun diosan.
Hadi hayirli haberlerini bekliyoruz,
:ecrin_bebek: