Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kahve lokum ben en son 2 eylülde hastalandım yani normalde 30 eylülde hastalanmam lazım. aramızda 1 gün var yani. sende hiç belirti var mı? çok sıkıcı bir süreç şu beklemek...

inş canım.... bir kaç gün içinde başlaması lazım belirtilerin.. nasılsın?

bilmiyorum ki
öncelikle çok heyecanlıyım
sanki midem bulanıyo
karnıma kasılmalar geliyo vs vs
çok umutlu olmak istemiyorum ama elimde değil daha ilk ay çünkü
sen nasılsın?

geçen ay psikolojik olarak inan tüm belirtileri yaşadım. midem de bulandı, kasılmalar da oldu, başım da döndü. göğüs ağrısı hariç nerdeyse çoğu belirtiyi yaşadım. biz 3 aydır istiyoruz. 3 ayda sadece geçen ay bunu tecrübe ettim ve sonuçta kırmızıyı gördüm. bu ay bişeyler hissetsem de artık kondurmuyorum. geçen ay çok üzüldüm çünkü. bakalım bu 4. ay. Allah hayırlısını versin ne diyim :KK43:

kahve lokum ben en son 2 eylülde hastalandım yani normalde 30 eylülde hastalanmam lazım. aramızda 1 gün var yani. sende hiç belirti var mı? çok sıkıcı bir süreç şu beklemek...

ne kadar sıkıcı olduğunu bilmem mi.. 11 aydır, hesap yap, belirti takip et.. uff... belirti yok şimdilik.. varsa bir şey bir kaç güne belli olur zaten... yalnız tavsiyem kendinizi çok dinlemeyin..o zmn her şey belirtiymiş gb geliyor..

bilmiyorum ki
öncelikle çok heyecanlıyım
sanki midem bulanıyo
karnıma kasılmalar geliyo vs vs
çok umutlu olmak istemiyorum ama elimde değil daha ilk ay çünkü
sen nasılsın?

ilk aydan yapma böyle.. inş ilk aydan olur da bu stresi tekrar tekrar yaşamak zorunda kalmazsın... yalnız mide bulantısı için çok erken.. bulantılar bebiş 6 haftalıkken başlar..

kızlar kendinizi üzmeyin sitres yapmayın...elbet hepimiz hamiş olcaz...allahın izniyle. yeterki sağlıklı hayırlı bebişler olsun:emir_bebek::Saruboceq:

bişey danışma istiyorum gögüslerim şidettli ağrıyor ve ateş gibi yanıyor bunlar belirti olabilirmi artık herşeyi yormaya başlıyor insan

selam benide yazarsaniz cok sevinirim belki listede olmak bana sans getirir umarim ekimde bende hamile olacagim,herkese bol sans...allah tum isteyenlere versin insallahzemuszemuszemuszemus

kızlar iyi akşamlar benm regl tarhm 17 eylüldü bugn test yaptım dikey iki çizgi çıkması gerekirken birtane dikey biride silik yatay çıktıı o ne oluyooooo:))

kızlar iyi akşamlar benm regl tarhm 17 eylüldü bugn test yaptım dikey iki çizgi çıkması gerekirken birtane dikey biride silik yatay çıktıı o ne oluyooooo:))
bir çizgi çıktıysa hamile deyilsin demek...iki çizgi hamilesin demek. kısmet canım hayırlısı.yerimseniben

selam benide yazarsaniz cok sevinirim belki listede olmak bana sans getirir umarim ekimde bende hamile olacagim,herkese bol sans...allah tum isteyenlere versin insallahzemuszemuszemuszemus
aramıza hoşgeldin canım. adet tarihinide yazarsan iyi olur. hayırlısı olsun.

yeni katılan arkadaşlar var aramıza güzelll ekimin başlarında sizlerden güzel haberler bekliyoruz canlarım hadi bakalım çalışın:lepi:

arkadaşlar ben bu ay kesinlikle hamile kalmak istiyorum
haziran sonu annesi olmak istiyorum. eşimde izin alsın bebişimize beraber bakalım istiyorum bu benim hakkım :umursamaz: .
bu ay yapacaklarım
1. kesinlikle ovulasyon testi alıp şu bir türlü tutturamadığım ovulasyon günümü tespit edicem
2. reglimin 3. gününde hormonlarıma bi daha baktırıcam
3. preeseed alıcam
3,5. eşimi bi daha kontrole göndericem (bundan emin değilim ya. bi daha göndersem mi kızlar bi akıl akannehir )
4. reglimin son gününe kadar çoook çalışacam sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey .
yaziim de kesin uygulayayım. sonra vazgeçiyorum yerimseniben .

(ya kızlar ben hakkaten de bu ay bunalıma giricem ne oluyyoo ya. ben niye hamile kalamıyorum. :1no2: )

Insallah kalirsin canim, bak ben su an hamileyim sanirim, 2 hafta icinde doktora randevum var, burda 6 haftalik olunca bakiolarmis anca. Ama kan testi de idrar testi de cikti.

Kesinlikle ovulasyon testi al, ve test et. Ben 3 gun baktim, silik cizgi var, bu negetif demek. ama hastaligimin 13. gununde kipkirmizi cift cizgi cikti ovulasyon testinde, o gece ve ertesi gece denedik bi daha da denemeye firsat olmadi ama cok sukur hamile kaldim.

Bi de kesinlikle yastik koy, ve en az yarim saat bekle, ben o gece oyle yastigin ustunde uyuyakalmisim. boyle de yapabilirsin, illa ki olsun diosan.

Hadi hayirli haberlerini bekliyoruz,
:ecrin_bebek:

Insallah kalirsin canim, bak ben su an hamileyim sanirim, 2 hafta icinde doktora randevum var, burda 6 haftalik olunca bakiolarmis anca. Ama kan testi de idrar testi de cikti.

Kesinlikle ovulasyon testi al, ve test et. Ben 3 gun baktim, silik cizgi var, bu negetif demek. ama hastaligimin 13. gununde kipkirmizi cift cizgi cikti ovulasyon testinde, o gece ve ertesi gece denedik bi daha da denemeye firsat olmadi ama cok sukur hamile kaldim.

Bi de kesinlikle yastik koy, ve en az yarim saat bekle, ben o gece oyle yastigin ustunde uyuyakalmisim. boyle de yapabilirsin, illa ki olsun diosan.

Hadi hayirli haberlerini bekliyoruz,
:ecrin_bebek:

canım yazını okuduktan sonra unutmamak için hemen ovulasyon testi sipariş ettim. ilgine çoook teşekkür ederim. allah kolay ve sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı evlat nasip etsin. a.s.

hamiş arkadaşların bölle içtenlikle sorularımıza cevap yazması hakikaten takdir edilecek bi davranış. Allah hepsinden razı olsunn.

X