- 30 Temmuz 2009
- 2.872
- 1
- 39
herkeze selam....nasılsınız bakalım tatlılar....[/QUOTE iyim canim sen nasilsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkeze selam....nasılsınız bakalım tatlılar....
bende iyiyim canım...bi sizlere bakıyım dedim...
bende iyiyim canım...kim o valla bilmiyorum yaaiyiyiz sen nasılsın izmir hayalden haber varmı bu arada
iyiyiz sen nasılsın izmir hayalden haber varmı bu arada
izmirhayal den haber gelmedi canım senin kan tahlili sonucun vardı galiba çıktı mı :uhm:
dün aldım ben kan tahlili sonucumu hastanedeyken.alkisalkisalkis
kaçmış canım değerin kaç haftalıkmış bebiş
kızlar çok sessiz burası bu akşam...kızlar nerelerdesinizzzz
rica ederim tatlım nedemek....ekim ayı hamile dolar topimiz inşallah:Saruboceq: hep birlikte seviniriz.azizecim teşekkürler canım benide eklediğin için yordum senide:)=
allah hepimizin umutlarını boşa çıkarmasın inşallah bu ay
heyecandan kaç haftalık olduğunu sormayı unuttum ama 4500 çıktı değer.
rica ederim tatlım nedemek....ekim ayı hamile dolar topimiz inşallah:Saruboceq: hep birlikte seviniriz.
canım adetten 1 hafta önce hamile kalman zor aslında ama geç yumurtlamışsan olabilir....çoğu kadın adetten 2 hafta önce yumurtlama dönemi...hayırlısı olsun canım...yerimsenibenkızlar bana yardım edin lütfen bişey sorucam regliden 1 hafta öncegirilen ilişkiden hamile kalma olasılığı kaçtır benim bildiğim kadar çok düşük bi olasılık ama benim garip bi şekilde baş dönmelerim falan oluyor çok yemeye başaldım o kadar ki gözüm dönmüş şekilde kokusunu duyduğum herşeyi yemek istiyorum durum böle olunca acaba oldum ve işin içinden çıkamadım size sormak istedim gerçi regli oldum ama çok kısa sürdü bu sefer vede az yardımmmm edinnn lütfenhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar bana yardım edin lütfen bişey sorucam regliden 1 hafta öncegirilen ilişkiden hamile kalma olasılığı kaçtır benim bildiğim kadar çok düşük bi olasılık ama benim garip bi şekilde baş dönmelerim falan oluyor çok yemeye başaldım o kadar ki gözüm dönmüş şekilde kokusunu duyduğum herşeyi yemek istiyorum durum böle olunca acaba oldum ve işin içinden çıkamadım size sormak istedim gerçi regli oldum ama çok kısa sürdü bu sefer vede az yardımmmm edinnn lütfenhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
İNŞALLLLAAAHHHHHHH ÜCE RABBİMMM HEPİMİZE BU MUTLU HABERİ BİRBİRİMİZLE BURDA PAYLAŞMAYI NASİP EDERturkbayragi