Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

azizecim teşekkürler canım benide eklediğin için yordum senide:)=
allah hepimizin umutlarını boşa çıkarmasın inşallah bu ay

kızlar bana yardım edin lütfen bişey sorucam regliden 1 hafta öncegirilen ilişkiden hamile kalma olasılığı kaçtır benim bildiğim kadar çok düşük bi olasılık ama benim garip bi şekilde baş dönmelerim falan oluyor çok yemeye başaldım o kadar ki gözüm dönmüş şekilde kokusunu duyduğum herşeyi yemek istiyorum durum böle olunca acaba oldum ve işin içinden çıkamadım size sormak istedim gerçi regli oldum ama çok kısa sürdü bu sefer vede az yardımmmm edinnn lütfenhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar bana yardım edin lütfen bişey sorucam regliden 1 hafta öncegirilen ilişkiden hamile kalma olasılığı kaçtır benim bildiğim kadar çok düşük bi olasılık ama benim garip bi şekilde baş dönmelerim falan oluyor çok yemeye başaldım o kadar ki gözüm dönmüş şekilde kokusunu duyduğum herşeyi yemek istiyorum durum böle olunca acaba oldum ve işin içinden çıkamadım size sormak istedim gerçi regli oldum ama çok kısa sürdü bu sefer vede az yardımmmm edinnn lütfenhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
canım adetten 1 hafta önce hamile kalman zor aslında ama geç yumurtlamışsan olabilir....çoğu kadın adetten 2 hafta önce yumurtlama dönemi...hayırlısı olsun canım...yerimseniben

regliden 1 hafta önceki ilişkiden hamile kalıp kalmama sizin yumurtlama gününüze bağlı tabii ki ihtimaldir. regl oldum diyorsunuz. kısa sürmüşse üstüne görme olabilir ama bu da sadece bir ihtimaldir. miğde bulantıların ve baş dönmelerin psikolojik değilse hamile olabilirsin. bu düşük bi olasılık ama mümkün değil de diyemem. eğer belirtilerinden emin isen test yaptırmalısın.

yaa kızlar valla bebek kokusunu özledim..oğuluşum büyüdü artık abi oldu...kucama sığmıyo valla erenim.

X