Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlaar bende hamiş olmak istiyorum artık her ay uğraşıyoruz bakalım bu ayın hamişlerimi olucaz:Saruboceq:

kızlaar bende hamiş olmak istiyorum artık her ay uğraşıyoruz bakalım bu ayın hamişlerimi olucaz:Saruboceq:

ben de çoook istiyorum kaydirigubbakcemile5
ekim ayı hepimize meleklerimizi getirir inş.opuyorumnanaktan

gunaydın kızlar uzun zamandır giremedım nette sorun vardı ne guzel lıstemız cogalmış.umarım herkez istediği anlarda alır bebekleının o ılk haberini...
bende bir sorun var yanlız beş aydır denıyoruz eşim bu ayda olmazsan seneye yaza ertelıyelım dıyor...
neymiş maddı anlamda bıraz duzelırız dıyor ve bu fıkrındede kararlı...
şimdi arada kaldım bu ay hamileysem sankı o istemıyormuş gibi geliyor..offfffffffffff
kafam allak bullak oldu..............
neyse......
herkeze günaydın tekrar..........

canım sen hiç öle düşünme hele bi hamile olduğunu duysun hele hele bebek doğunca görsün bak bakalım istiyomu istemiyomu

günaydın canım madem reteleme niyetiniz var testlerinizi yaptırın sonra erteleyin eşine söyle ha diyince olmuyor bebek ya siz isteyince o naz yaparsaCADIARZU
ama inşallah hamişsindir:Saruboceq:

slm canım... sende hoşgeldin hayırlı olsun sanada listeye ekledim senide canıma.s.

benide ekler misin 16 ekim daha öncede söylemiştim ama gözünden kaçtı herhalde eylül sayfasından geliyorum bende inşallah bu ay olur.....

kızlar sizce netteki ovulasyon günü testlerinin doğruluk payı nasıl...çünkü benim adet tarihlerim hemen hemen heray tutuyor fakat ovulasyon günlerimi sat tan 1 hafta sonrasında başladını gösteriyor muhtemel adet tarihimden ise 15 gün önce bitiyor diyo olabilirmi bu...ben şimdiye kadar kendi hesaplamalarımla ilişki tarihlerini düzenledim olmadı 4 aydır bu ayda onu deniyoruz bakalım hayırlısı...

canım yaklaşık 4 aydır bebiş için çalışıyoruz.ilk 2 ay netteki bu ovulasyon takvimlerini kullandım
ben hamile kalamadım tarihler tutmadığı için de olabilir kistim olduğu için de.şimdi tedavi gördüm kist için tekrar deniyorum.şuan yumurtlama günlerimde gösteriyor takvimler.

hatta ben bu ovulasyon günleri tahimini için bir topic açtım link verdim
geçen gün test ararkn buldum bu programı advanced women calendar
bilgilerini giriyorsun olası regl tarihini,ovulasyon günlerini her şeyi sana tarihlendiriyor bir göz at istersen.

linki bu topicte de var

canım benide eklersen sevinirim sat 28 ekim benim daha çok var yeni hasta oldum çünkü inşallah bu ay tuttururuz bebişleri

benide eklermisiniz adet tarihim 15 ekim yumurtlama dönemimdeyim 3 aydır deniyoruz inşallah tutar Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlısı ile güzel haberlerimizi alalım.ikinci kez anne olmak istiyorum inşallah.

hoşgeldin canım regl tarihlerimiz ardarda :) benimki de 14 ekim ben de yumurtlama günlerimdeyim. bugünleri iyi değerlendirelim canım :kedi: bebişler bu sefer gelir inş:Saruboceq:

merhaba kızlar sitare adet tarihimiz aynı ben 14 ünde olmam lazım resmi beklenen,adet tarihim budur ama ben son 3 aydır olduğu gibi 13. olurum geliyo yinede erken umutlanmamak için beklemek doğrudur deyip 14 ünü bekleyeceğim

:Saruboceq:
hoşgeldin canım regl tarihlerimiz ardarda :) benimki de 14 ekim ben de yumurtlama günlerimdeyim. bugünleri iyi değerlendirelim canım :kedi: bebişler bu sefer gelir inş:Saruboceq:

hoşbulduk canım inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz bebişler gelir.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…