herşey çok güzel olur inşallah canım hepimizin adına. sen nezamandır istiyosun canım?
ben 14 aylık evliyim 5 ay önce düşük yaşadım ve hemen kürtaj oldum...eylül ayında tekrar başladık çalışmalara dün regli olmam gerekiyordu bugünde olmayınca kan testi yaptırdım sonuç negatif...malesef..
evet canım kısmet nezamansa o zaman olsum.rabbim hayırlısını versin yeterki...sen kaç haftalık oldun özlemcim?
özlemcim hayırlı olsun allah sorunsuz bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşllh
bizede dua at hamilelerin duası kabul olurmuş canımopuyorumnanaktan
canım 7 haftamız bitti şimdi 7+1deyim bugün.
merhaba eylül ayında senide takip ediyordum hamiş olduğunu öğrenince çok sevindim canım..allah hayırlısıyla bebişkonu kucağına almayı nasip etsin zorluk çekmeden...
oh oh maaşallah büyümüş bebişimizallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: canım arkadaşım. allah korusun sizi.
benıe alın benıde alındelikafaduldenregl tarıhım 19 ekım.calısmalara baslıyacaz:jeyyar:
arkadaşlar bende ekimde hamile kalmak istiyorum bide 26 ekim benim evliliğimin 1.yılı inşlh Yüce Rabbim bana hediye eder dua edin kızlar..Allah isteyen herkese kısa zamada inşlh bebeğini kucağına almayı nasip eder...