selam kızlar iyisinizdir inşallah artık çok fazla takip edemiyorum yazılarınızı bebiş mide bulantılarını sürekli artırıyo genelde yatmakla geçiyor vaktim ama çok özledim sizleri
azizecim canım listeyi çoğaltmışsın nasıl gidiyo bakalım varmı belirtin tatlım az kaldı çünkü.
kızlar size bişey sormak istiyorum benimde sol kasığımda şu an sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı var
ve çok akıntı gelmeye başlaadı regliden sonra 11 gündeyim
acaba ovulaston günümmü
yoksa üşüttümmü
böyle olanınız varmı
hoşgeldin canım yaa...evet listemiz çoğalıyo benimde 4 günüm var ama hiç belirti yok yaa....bu seferde olmayacak galiba :çok üzgünüm: hiç hissetmiyorum canımm.hayırlısı olsun napayım canım. senin bulantılar hala devam ediyomu canım yaa? bak kesin kızın olcak allahın izniyle. :lepi:
hoşgeldin canım yaa...evet listemiz çoğalıyo benimde 4 günüm var ama hiç belirti yok yaa....bu seferde olmayacak galiba :çok üzgünüm: hiç hissetmiyorum canımm.hayırlısı olsun napayım canım. senin bulantılar hala devam ediyomu canım yaa? bak kesin kızın olcak allahın izniyle. :lepi:
bende bu ay öle keskin ağrılar hissettim.İğne batar gibi bi sağ tarafımda bir sol..Yumurtlama belirtisimi acaba.
hoşgeldin canım aramıza. listeye ekledim seni hayırlı olsun.inşallah güzel haberini alırız.:lepi:
tşk canım inşallah bende yeni başladım 2,ayım..
reyocum evet öle inşllhh 2 gün önceden başladım çalışmalarazemuszemus
ama eğer bugün çatlarsa 3 4 gün sürermii??CADIARZU
benimde 2.ayım adetime 4 gün var çok heycanlıyım yaa. :1rolleyes:
evet canım kısmet nezamansa o zaman olsum.rabbim hayırlısını versin yeterki...sen kaç haftalık oldun özlemcim?hoşbuldum hayatım. benim bulantılar son sürat devam hiç halim yok sorma yani perişanım canım. artık kızımmı oğluşummu bimiyorum kuzuma değer bu bulantılar tabi daha az olsa iyi oluryerimseniben
buseferde olmıcak falan diye umutsuzluğa kapılmıyoruz dimi canım belkide bu sefer hiç belirti vercimek bebişhayırlısı olsun hayatım bekleyelim bakalım canımcım:)))
tabi eklerim canım hoşgeldin a.s. hayırlı olsun canım.
gün aşırı değil her gün çalışmaya razıyımzemuszemus
hoşbuldum hayatım. benim bulantılar son sürat devam hiç halim yok sorma yani perişanım canım. artık kızımmı oğluşummu bimiyorum kuzuma değer bu bulantılar tabi daha az olsa iyi oluryerimseniben
buseferde olmıcak falan diye umutsuzluğa kapılmıyoruz dimi canım belkide bu sefer hiç belirti vercimek bebişhayırlısı olsun hayatım bekleyelim bakalım canımcım:)))