ayyyy inşallah:Saruboceq: azizecim bu ay olurda bebişim çok naz yapmaz bize:ecrin_bebek: bekleyen herkese hayırlı zamanda gelsin melekleri ama çok da nazlanmasınlar
valla bende herzaman adet belirtisi oluyo...canım yaa:çok üzgünüm:
amin amin inşallahhhh... bizim de çalışmalar tam gaz.. çok ümit var içimde bilmiyorum, böyle bir neşeliyim falan delikafadulden
inşallah hamiş kalırsında sevincin kat kat olur canımmmhihoyyythihoyyythihoyyyt
canım sen nezamandır istiyosun?
tatlım geçen ay karar verdik yani bu ikinci ayım geçen ay adat tarihiminin ertesi gün denedik sadece diğer günler pek müsait değildikyerimseniben doktor kontrolümüde yaptırdım test falan bu ay folik aside başlattı herşey normal çok şükür bu ay yumurlama zamanımı boş geçirmiycemsositososito bakalım hayırlısı :Saruboceq: sen ne zamandır düşünüyorsun sanırım bu ikinci bebiş olacak:lepi:
slm kızlar uzun süredir girem,yordum nete bi yorumları okudum valla bizim liste iice kabarmışinşallah geçen ayki gibi bereketli olur bu ayda çok hamiş haberi alırız ve mutlu oluruz sizleri seviyorum
hadi bakalım inşallah canım...bende 2. ayı deniyoruz ama adet olcam gibi hissediyorum bende folik asit alıyorum 1 aydır. kısmetse bu ikinci yavrum olcak allahın izniyle. oğulum 8 yaşında büyüdü artık. :lepi:
hadi bakalım inşallah canım...bende 2. ayı deniyoruz ama adet olcam gibi hissediyorum bende folik asit alıyorum 1 aydır. kısmetse bu ikinci yavrum olcak allahın izniyle. oğulum 8 yaşında büyüdü artık. :lepi:
kızlar selam herkese,umarım herkes iyidir.
az önce garip bi olay yaşadım.adet tarihim 15 eylüldü,aslında bu sıralar yumurtlama zamanım.fakat sabahtan beri sanki adet olucakmışım gibi ağrım vardı,az evvelde kanamam oldu.bu ne şimdi anlamadım,ama iyi bişey olmasa gerek.bilgisi olan veye böle bişey yaşayan varmı?
kızlar selam herkese,umarım herkes iyidir.
az önce garip bi olay yaşadım.adet tarihim 15 eylüldü,aslında bu sıralar yumurtlama zamanım.fakat sabahtan beri sanki adet olucakmışım gibi ağrım vardı,az evvelde kanamam oldu.bu ne şimdi anlamadım,ama iyi bişey olmasa gerek.bilgisi olan veye böle bişey yaşayan varmı?