Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

amin amin inşallahhhh... bizim de çalışmalar tam gaz.. çok ümit var içimde bilmiyorum, böyle bir neşeliyim falan delikafadulden

canım sen nezamandır istiyosun?

tatlım geçen ay karar verdik yani bu ikinci ayım geçen ay adat tarihiminin ertesi gün denedik sadece diğer günler pek müsait değildikyerimseniben doktor kontrolümüde yaptırdım test falan bu ay folik aside başlattı herşey normal çok şükür bu ay yumurlama zamanımı boş geçirmiycemsositososito bakalım hayırlısı :Saruboceq: sen ne zamandır düşünüyorsun sanırım bu ikinci bebiş olacak:lepi:

selam kızlar, nasılsınız? kızlar daha önce hiç yaşamadığım birşey yaşıyorum, yumurtlama günümden beri rahmimde bir ağrı gibi bişey var ama kasıklarımda değil regl belirtisi gibi değil yani aşılama olanlar bilirler aşılama olduğum günkü gibi sanki içimde bazı işlemler yapılmış gibi, bir fikriniz varmı?

slm kızlar uzun süredir girem,yordum nete bi yorumları okudum valla bizim liste iice kabarmışinşallah geçen ayki gibi bereketli olur bu ayda çok hamiş haberi alırız ve mutlu oluruz sizleri seviyorum

hadi bakalım inşallah canım...bende 2. ayı deniyoruz ama adet olcam gibi hissediyorum bende folik asit alıyorum 1 aydır. kısmetse bu ikinci yavrum olcak allahın izniyle. oğulum 8 yaşında büyüdü artık. :lepi:

aaaa ne güzel zemuszemus maratona beraber başlamışız yoldaşız yani kaydirigubbakcemile5 inşallah adet olmazsın yaaaa gerçi hayırlısı biz böyle çok istiyoruz ama sağlıkla gelsin yavrularımız :Saruboceq: ne güzel maaşallah büyütmüşsün abi olacak kısmetsehihoyyyt

inşallah regl omazsında oğluna kardeş gelir canım, ne güzel bi çocuğun varmış Allah bağışlasın

kızlar selam herkese,umarım herkes iyidir.
az önce garip bi olay yaşadım.adet tarihim 15 eylüldü,aslında bu sıralar yumurtlama zamanım.fakat sabahtan beri sanki adet olucakmışım gibi ağrım vardı,az evvelde kanamam oldu.bu ne şimdi anlamadım,ama iyi bişey olmasa gerek.bilgisi olan veye böle bişey yaşayan varmı?

belki yerleşme kanaması denilen şey olabilir ama yine de yorum yapmak yersiz bence yarın doktora git umarım önemli bişey değildir canım geçmiş olsun

kızlar sağolun,umarım bir sorun yoktur.bi kaç bişey okudum bazen yumurta çatladığında böyle kanamalar olabiliyormuş,umarım öledir..ama mutlaka doktoruma danışıcam..

sen yine de doktoruna danış ama büyük ihtimalle çatlama kanamasıdır o tatlım.tam ona uygun belirtiler söylüyorsun.

umarım canım ya zaten bi geldi ağrılı bi şekilde sonrasındada ağrım oldu,ama şu an daha iyiyim kanamada yok denecek kadar az.belkide bu ayda bi hayır vardır buda çatlama tiyosudur:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…