Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

içinizde farklı bişey kullanan var mı normal ilişki dışında ne bileyim kürler falan ilaçlar vs bende yumurtlama dönemindeyim tavuk gibi hissediyorum bazen kendimi kuluçkayamı yatıyorum ne diyorum...zaten dün gece rüyamda birsürü acaip horzla tavuğun köşe kapmacasını görüp durdum

hoşgeldin canım ekledim senide hayırlısı olsun...bende ikinciye çalışıyorum kısmetse. inşallah hamiş haberini alırım.

arkadaşlar listemiz gittikçe çoğalıyor :lepi: listemizdeki umutla bekleyen anne adaylarımız inşallah hepimiz hamiş oluruzzzzzz:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

inşallah canım azizecim yumurtlama günlerine dikkat ettinmi?belirtilerin varmı nasıl durumlar?

canım pek denk getiremedik sanırım ramazana denk geldi oruç sahur derken pek te olmadı anlarsın...hiç bi belirtide yok canım ne hamilelik nede adet olma. nolcak bilmem valla süpriz olur hamile kalmışşsam rabbim hayırlısını versin canım hepimize:Saruboceq:
inşallah canım azizecim yumurtlama günlerine dikkat ettinmi?belirtilerin varmı nasıl durumlar?

a.s. kızlar merhaba haftaya iyi başladım:dance: bugün başlamış gıdaklama dönemim bu haftayı iyi değerlendirmem lazımmış :teytey: geçen ay tek denemeyle ne çok sabırsızlanmıştım bu ay artık neler yaparım bilmem bu yumurtlama takibi yaptığım ilk ay hadi bakalım :sm_cool: bol bol dua edin kızlar :Saruboceq:

Oooooo listemiz ne kadar da dolmuş ölee..a.s
İnşallahhhh eylül ayı gibi bereketli geçer bu ay da..hadi bakalım hayırlısı..

canım benimde bugün başlıyormuş geçen ay bu dönemi kaçırmıştım..ve kırmızıları gördüm.. bende şimdiden eşime tembihliyorum hazır ol diye:kedi:

hadi sana kolay gelsin canım...inşallah tutarda hamiş haberini alırızzzzz :lepi:

gün yaklaştıkça benim umudum azalıyor. hiç belirti yok bir de üstüne 3 tane kocaman sivilce çıktı yüzümde. bu ay da kırmızılar geliyor belli :sinifsinif: mafoldumben akannehir

üzülme canm yaa. kısmet pes etmek yokkkk. benimde hiç umudum yok aynen sivilce çıkmış bendede. adetin habercisi benneyaptımki
gün yaklaştıkça benim umudum azalıyor. hiç belirti yok bir de üstüne 3 tane kocaman sivilce çıktı yüzümde. bu ay da kırmızılar geliyor belli :sinifsinif: mafoldumben akannehir

ayyyy inşallah:Saruboceq: azizecim bu ay olurda bebişim çok naz yapmaz bize:ecrin_bebek: bekleyen herkese hayırlı zamanda gelsin melekleri ama çok da nazlanmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…