Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

içinizde farklı bişey kullanan var mı normal ilişki dışında ne bileyim kürler falan ilaçlar vs bende yumurtlama dönemindeyim tavuk gibi hissediyorum bazen kendimi kuluçkayamı yatıyorum ne diyorum...zaten dün gece rüyamda birsürü acaip horzla tavuğun köşe kapmacasını görüp durdum

hoşgeldin canım ekledim senide hayırlısı olsun...bende ikinciye çalışıyorum kısmetse. inşallah hamiş haberini alırım.
benide eklermisiniz adet tarihim 15 ekim yumurtlama dönemimdeyim 3 aydır deniyoruz inşallah tutar Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlısı ile güzel haberlerimizi alalım.ikinci kez anne olmak istiyorum inşallah.

slm kızlar eylül ayını geride bıraktık...gelin hepberaber ekim ve kasım ayını bekliyelim...güzel haberlerle inşallah

arkadaşlar ekim ayı listemiz

azize1..........................................2 ekim
seçil_ipek.....................................1 ekim
sier...............................................13 ekim
gamzelim.66..................................10 ekim
sleepy80.......................................15 ekim
fen_ci............................................17 ekim
nevki.............................................17 ekim
yarencik60.....................................1 ekim
tatlişoğlum.....................................16 ekim
banu77..........................................4 ekim
beyza88........................................18 ekim
caka.............................................17 ekim
ktg...............................................12 ekim
nazele..........................................1 ekim
defhne..........................................15 ekim
hpt_honey....................................
anjelic.........................................
aysen_34.....................................17 ekim
katrem.........................................1 ekim
oba_cigdem.................................20 ekim
kahvelokum..................................1 ekim
seldalondra...................................
mız mız........................................19 ekim
dilemma_.....................................18 ekim
merseray.....................................8 ekim
krizantem20.................................2 ekim
y3s3min.......................................13 ekim
yabangulu....................................4 ekim
lil@.............................................5 7 ekim
nursenarabia................................
_tuya_........................................1 ekim
pelly1.........................................1 2 ekim
mervam......................................27 ekim
tugbademir.................................23 ekim
imbat.........................................17 ekim
asoka........................................22 ekim
ozgecay....................................12 ekim
zorxx.......................................5 ekim
berru89....................................10 ekim
tugba373.................................17 ekim
sitaree....................................14 ekim
lansor17.................................26 ekim
filizim.....................................11 ekim
reyo.......................................
kelebekafyon..........................19 ekim
dayna....................................20 ekim
ekakal...................................16 ekim
herwood.................................28 ekim
tek0633..................................15 ekim

arkadaşlar listemiz gittikçe çoğalıyor :lepi: listemizdeki umutla bekleyen anne adaylarımız inşallah hepimiz hamiş oluruzzzzzz:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canım pek denk getiremedik sanırım ramazana denk geldi oruç sahur derken pek te olmadı anlarsın...hiç bi belirtide yok canım ne hamilelik nede adet olma. nolcak bilmem valla süpriz olur hamile kalmışşsam :eek: rabbim hayırlısını versin canım hepimize:Saruboceq:
inşallah canım azizecim yumurtlama günlerine dikkat ettinmi?belirtilerin varmı nasıl durumlar?

a.s. kızlar merhaba haftaya iyi başladım:dance: bugün başlamış gıdaklama dönemim bu haftayı iyi değerlendirmem lazımmış :teytey: geçen ay tek denemeyle ne çok sabırsızlanmıştım bu ay artık neler yaparım bilmem bu yumurtlama takibi yaptığım ilk ay hadi bakalım :sm_cool: bol bol dua edin kızlar :Saruboceq:

Oooooo listemiz ne kadar da dolmuş ölee..a.s
İnşallahhhh eylül ayı gibi bereketli geçer bu ay da..hadi bakalım hayırlısı..:nazar:

a.s. kızlar merhaba haftaya iyi başladım:dance: bugün başlamış gıdaklama dönemim bu haftayı iyi değerlendirmem lazımmış :teytey: geçen ay tek denemeyle ne çok sabırsızlanmıştım bu ay artık neler yaparım bilmem bu yumurtlama takibi yaptığım ilk ay hadi bakalım :sm_cool: bol bol dua edin kızlar :Saruboceq:

canım benimde bugün başlıyormuş geçen ay bu dönemi kaçırmıştım..ve kırmızıları gördüm.. bende şimdiden eşime tembihliyorum hazır ol diye:kedi:

hadi sana kolay gelsin canım...inşallah tutarda hamiş haberini alırızzzzz :lepi:

gün yaklaştıkça benim umudum azalıyor. hiç belirti yok bir de üstüne 3 tane kocaman sivilce çıktı yüzümde. bu ay da kırmızılar geliyor belli :sinifsinif: mafoldumben akannehir

üzülme canm yaa. kısmet pes etmek yokkkk. benimde hiç umudum yok aynen sivilce çıkmış bendede. adetin habercisi benneyaptımki
gün yaklaştıkça benim umudum azalıyor. hiç belirti yok bir de üstüne 3 tane kocaman sivilce çıktı yüzümde. bu ay da kırmızılar geliyor belli :sinifsinif: mafoldumben akannehir

ayyyy inşallah:Saruboceq: azizecim bu ay olurda bebişim çok naz yapmaz bize:ecrin_bebek: bekleyen herkese hayırlı zamanda gelsin melekleri ama çok da nazlanmasınlar:emir_bebek:

X