Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

özlemcim hayırlı olsun allah sorunsuz bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşllh
bizede dua at hamilelerin duası kabul olurmuş canımopuyorumnanaktan

herşey çok güzel olur inşallah canım hepimizin adına. sen nezamandır istiyosun canım?

ben 14 aylık evliyim 5 ay önce düşük yaşadım ve hemen kürtaj oldum...eylül ayında tekrar başladık çalışmalara dün regli olmam gerekiyordu bugünde olmayınca kan testi yaptırdım sonuç negatif...malesef..

ben 14 aylık evliyim 5 ay önce düşük yaşadım ve hemen kürtaj oldum...eylül ayında tekrar başladık çalışmalara dün regli olmam gerekiyordu bugünde olmayınca kan testi yaptırdım sonuç negatif...malesef..

neyse,benim kociş maçtan geldi herkese iyi geceler daha sonra tekrar görüşürüz yemek hazırlim:))

kızlar bende kaçıyorum
hadi allaha emanet olun
güzel haberlerinizi bekliyorum...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanzemuszemus

özlemcim hayırlı olsun allah sorunsuz bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşllh
bizede dua at hamilelerin duası kabul olurmuş canımopuyorumnanaktan

canım amin inşallah sağol
herzaman dua edyorum sizler için allahım hayırlısını versin inşallah canım.

merhaba eylül ayında senide takip ediyordum hamiş olduğunu öğrenince çok sevindim canım..allah hayırlısıyla bebişkonu kucağına almayı nasip etsin zorluk çekmeden...

amiiinn canım çok sağol darısı sana ve bütün isteyenlere inşallah

oh oh maaşallah büyümüş bebişimiz :emir_bebek: allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: canım arkadaşım.:nazar: allah korusun sizi.

ayy canım benim allah hepimizi korusun :nazar::nazar: evet büyüyoruz yarında dr a gidicez görelim bakalım bebişimizi teyzesi inşallah

canım insallah sorunsuz bir gebelik yasarsın ve bebegini kucaklarsın.azizecim agdet tarihlerimiz aynı test falan yaptınmı hic

merhaba kızlar,
ben de listeye adımı yazdırmıştım. 1,5 yıllık evliyim. bu ay ilk denememiz. 12 Ekim adet tarihim. yani bu günler yumurtlama günlerim.. son günlerde gün aşırı sıkı çalışıyoruz. çok heyecanlıyım bakalım ne olacak delikafadulden

Son düzenleme:
benıe alın benıde alındelikafaduldenregl tarıhım 19 ekım.calısmalara baslıyacaz:jeyyar:

günaydınn kızlarrrr akşam ben yoktum epey kaynatmışsınız sayfalar ilerlemiş..maşllah inş hepimizin gönlüne göre verir rabbim...

arkadaşlar bende ekimde hamile kalmak istiyorum bide 26 ekim benim evliliğimin 1.yılı inşlh Yüce Rabbim bana hediye eder dua edin kızlar..Allah isteyen herkese kısa zamada inşlh bebeğini kucağına almayı nasip eder...

unutmuşum yazmayı regl tarihim 20 ekim inşlh olmam:eek:lmaz:

arkadaşlar bende ekimde hamile kalmak istiyorum bide 26 ekim benim evliliğimin 1.yılı inşlh Yüce Rabbim bana hediye eder dua edin kızlar..Allah isteyen herkese kısa zamada inşlh bebeğini kucağına almayı nasip eder...

amin tatlım inş meleğin göbüşüne konarak en güzel hediyeni verir :Saruboceq:eek:puyorumnanaktan

X