Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

yaş 30 kızlar ilk gebeliyim negüzeldi 21 yaşındaydım...şimdi zor olurmu diye korkuyom valla.

canım şimdi daha ii olacak bence daha bilinçli ve daha olgunsun herşey çok daha kolay olacak senin için...
bişey soracam bu yumurtlama günlerinde ehrgün girmek gerekiyomu ilişkiye yok sa bir defa yeterli olurmu ?ben kocayı her gece evde bulamıyorum da:asigim:

yaş 30 kızlar ilk gebeliyim negüzeldi 21 yaşındaydım...şimdi zor olurmu diye korkuyom valla.

yok canım yaa ablam 33 yasında ve kızı 15 simdi bırdaha dusunuyor korkma bişey..
gerçı onun ikıncı evlılıgı o yuzden bukadar ara verdi ama...
senin içinde gec değil yanii..

canım yumurtlama zamanında gün aşırı olması gerekirmiş.çünkü tam hangi güne geldiyi belli olmadığı için şart yani.

yumurtlama haftası gun asırı diyor doktorlar ama bellide olmaz gec yumurtlamada olabılırsın sen adetin gelene kadar calış bence

kızlar bu kez kactım cıdden
iyi geceler herkeze
yarın goruşmek uzere....
yatalım uyuyalım gunler cabucak gecsın..adt tarıhımiz hemen gelsın...
ve adet olmayalım inşallah... heyyoooooooo.
:)) :)) :))

sanada iyigeceler tatlım yarın görüşürüz
kızlar bu kez kactım cıdden
iyi geceler herkeze
yarın goruşmek uzere....
yatalım uyuyalım gunler cabucak gecsın..adt tarıhımiz hemen gelsın...
ve adet olmayalım inşallah... heyyoooooooo.
:)) :)) :))

inşallah kızlar...yaa bu arada yaşta gidiyo valla oğulum 8 yaşında ben çok geç kaldım.

ya arkadşım neden yaşı dert ediyorsunki benim okulumda zümrem 40 yaşında doğurdu ilk oğluyla ikinci çocuğu arasında 12 yaş var ve diyoki :"ii ki bu yaşımda doğurmam demedim daha ii ve bilinçli ni anneyim " valla onun yalancısıyım sen çok sıkıntı yapma biz bekliyoruz hayırlı haberlerini HİÇ TE GEÇ KALMIŞ DEĞİLSİNNNNNN öptümmmm

sağol tatlım inşallah güzel olur...oğulum hergün anne hamilemisin diye sorup duruyo valla.benden daha heycanlı yavru kuşum.dört gözle kardeşinin yolunu bekliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…