ayy canım inşallah belki dediğin gibidir neden olmasın :Saruboceq:içinemmi doğdu acabaŞeniz
kız hemen sevinme bu ay beraber hamile kalıcam demedim göbeklerimizi birbirne bağladım sen ne zaman hamile kalırsan ben de o zaman :icecream:
kız hemen sevinme bu ay beraber hamile kalıcam demedim göbeklerimizi birbirne bağladım sen ne zaman hamile kalırsan ben de o zaman :icecream:
kaydirigubbakcemile5 hayırlısı olsun o zaman ne diyelim
kızlar inşallah ikinizide fazla bekletmeden en kısa zamanda gelır bebekleriniz
ikiniz içinde hayırlısı olsun hepimiz içinde bu sureç hemen gecsın bakalım....
benim daha birinci olucak 29,5 yaşındayım 30 umdan önce anne olayım diye 7 ay öncesinden başladık ııı olmadı :sinifsinif: hayırlısı bakalım. bu arada 4, 5 yıllık evliyim. gezdim tozdum gamyoncuiremsu . sandım çocuk kapımda anam anam açtım kapıyı :1shok: gelen yooook giden yoook
kızlar inşallah ikinizide fazla bekletmeden en kısa zamanda gelır bebekleriniz
ikiniz içinde hayırlısı olsun hepimiz içinde bu sureç hemen gecsın bakalım....
adeti en yakın olan benim.kızlar inşallah müjdeyi ilk ben veririm sizlerde takip edersiniz. ayy inşallah
canım olur inşallah...bende 28 yaşındayım 25 te evlendim hemen olsun istedim allaha şükür oldu oğlum var 2 yaşını bitirdi bende 30 umdan önce 2. kez anne olsam diye düşünüyorum 2010 da doğsun istiyorum.inş olur.sen epey beklemişsin 4.5 sene az değil..
adeti en yakın olan benim.kızlar inşallah müjdeyi ilk ben veririm sizlerde takip edersiniz. ayy inşallah
kızlar bende 29 yaşındayım ve ara vermek istemıyordum ama gecen yaz boş gebelık olunca sarsıldım bıraz şimdi toparladım ama 4 aydırda olmuyor.... bakalım, anlayacağınız arasıda iyice acıldı ve bende bayağı büyüdum :)) hayat bıze herseyı istediğimiz anda vermiyor yanii..
kızlar sohbet guzel ama ben kaçıyorum bayram donuşu malum koçişin gömleklerı utulenecek yarın görusuruz inşallah yenı bır gn ve yenı umutlar...
iyi eceler....
inşallah kızlar...yaa bu arada yaşta gidiyo valla oğulum 8 yaşında ben çok geç kaldım.
inşallah kızlar...yaa bu arada yaşta gidiyo valla oğulum 8 yaşında ben çok geç kaldım.