Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kız hemen sevinme bu ay beraber hamile kalıcam demedim göbeklerimizi birbirne bağladım sen ne zaman hamile kalırsan ben de o zaman :icecream:

kızlar inşallah ikinizide fazla bekletmeden en kısa zamanda gelır bebekleriniz
ikiniz içinde hayırlısı olsun hepimiz içinde bu sureç hemen gecsın bakalım....

kaydirigubbakcemile5 hayırlısı olsun o zaman ne diyelim

benim daha birinci olucak 29,5 yaşındayım 30 umdan önce anne olayım diye 7 ay öncesinden başladık ııı olmadı :sinifsinif: hayırlısı bakalım. bu arada 4, 5 yıllık evliyim. gezdim tozdum gamyoncuiremsu . sandım çocuk kapımda anam anam açtım kapıyı :1shok: gelen yooook giden yoook

benim daha birinci olucak 29,5 yaşındayım 30 umdan önce anne olayım diye 7 ay öncesinden başladık ııı olmadı :sinifsinif: hayırlısı bakalım. bu arada 4, 5 yıllık evliyim. gezdim tozdum gamyoncuiremsu . sandım çocuk kapımda anam anam açtım kapıyı :1shok: gelen yooook giden yoook

canım olur inşallah...bende 28 yaşındayım 25 te evlendim hemen olsun istedim allaha şükür oldu oğlum var 2 yaşını bitirdi bende 30 umdan önce 2. kez anne olsam diye düşünüyorum 2010 da doğsun istiyorum.inş olur.sen epey beklemişsin 4.5 sene az değil..

adeti en yakın olan benim.kızlar inşallah müjdeyi ilk ben veririm sizlerde takip edersiniz. ayy inşallah

kızlar bende 29 yaşındayım ve ara vermek istemıyordum ama gecen yaz boş gebelık olunca sarsıldım bıraz şimdi toparladım ama 4 aydırda olmuyor.... bakalım, anlayacağınız arasıda iyice acıldı ve bende bayağı büyüdum :)) hayat bıze herseyı istediğimiz anda vermiyor yanii..

canım olur inşallah...bende 28 yaşındayım 25 te evlendim hemen olsun istedim allaha şükür oldu oğlum var 2 yaşını bitirdi bende 30 umdan önce 2. kez anne olsam diye düşünüyorum 2010 da doğsun istiyorum.inş olur.sen epey beklemişsin 4.5 sene az değil..

valla çok bekledim , gezdim tozdum sanki ne yedim cokacimcoook töbe töbe sırnaşık şey işte akılsız kafam :mymeka: daha çocuk çalışmasına başlamadan herkes senin çocuğun olmuyo mu bu kadar evlisin bebek yok diyorlardı. eee bi şey 40 defa sölenirseee

inşallah kızlar...yaa bu arada yaşta gidiyo valla oğulum 8 yaşında ben çok geç kaldım.

kızlar sohbet guzel ama ben kaçıyorum bayram donuşu malum koçişin gömleklerı utulenecek yarın görusuruz inşallah yenı bır gn ve yenı umutlar...
iyi eceler....

adeti en yakın olan benim.kızlar inşallah müjdeyi ilk ben veririm sizlerde takip edersiniz. ayy inşallah

ahanda burda diyorum azize1 ilk hamişimiz olucak bizi bırakıp gidecek liste elimizde kalacak. kimse toparlayamayacak sırnaşık şey

kızlar bende 29 yaşındayım ve ara vermek istemıyordum ama gecen yaz boş gebelık olunca sarsıldım bıraz şimdi toparladım ama 4 aydırda olmuyor.... bakalım, anlayacağınız arasıda iyice acıldı ve bende bayağı büyüdum :)) hayat bıze herseyı istediğimiz anda vermiyor yanii..

senin bebiş var mı canım?

inşallah kızlar...yaa bu arada yaşta gidiyo valla oğulum 8 yaşında ben çok geç kaldım.

heyy umutlar sonesın bakayım hayatı bır yerınden yakalamak için hiçbirzaman gec değildir...
hayırlı zamanlarda en guzel sekılde gelır bebişlerimiz inşallah...

yaş 30 kızlar ilk gebeliyim negüzeldi 21 yaşındaydım...şimdi zor olurmu diye korkuyom valla.

X