Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

yaa bu belirtileri okudukça bende de var gibi geliyo
çok umutlanıyorum opuyorumnanaktan

canımm bende iştee ilk denememiz geecn aydıı bebeğe karar verdik hapı yeni bıraktım onun etkisiyle kalamadım 2. çizgi silik cıktıı ama adet oldum

canımm bende iştee ilk denememiz geecn aydıı bebeğe karar verdik hapı yeni bıraktım onun etkisiyle kalamadım 2. çizgi silik cıktıı ama adet oldum

esmergünay hamile canım
benim de ilk ayım
belki üstüne görmüşsündür kan testi yaptırmadın mı?

bak şöyle yazıyo nette

“Üstüne görme” gebe olunmasına, hamile olunmasına rağmen adet kanaması görmek demektir. Bu yaklaşık olarak gebeliklerin 100’de yarımı, yani 200/1 görülen bir şeydir. Üstüne görme şudur mesela: diyelim ki bir kadın hamilelik planlıyor veya hamilelik planlamıyor, korumasız bir ilişkiye girdi. Ondan sonra 28. gününde adet kanaması gördü. Ya üzülecektir planladığı için yada sevinecektir işte adet gördüğü için. Halbuki gerçekte içerde olan nedir? ıçerde gebelik başlamıştır 200/1 oldu da; ama gebelik başlamasına rağmen rahim iç tabakasında bazı hormonal düzensizliklere bağlı olarak az miktarda yani normalde gördüğü adet miktarından daha az miktarda olan beraberinde çoğu zaman hiçbir belirti olmayan bir lekelenme görecektir. Kadın bunu yok mesajı olarak alacaktır; halbuki gerçekte gebelik vardır. Buna üstüne görme diyoruz. Üstüne görmede en önemli kurallardan bir tanesi şu: üstüne görme adet kanaması normal adet kanamasından genelde daha azdır ve beraberinde fazla belirti yoktur; ancak istisnalar tabi ki de kaideyi bozmaz. Adet kanaması normal miktarlarda, normal gün sayısında ve beraberinde de normal kadının alıştığı belirtilerle birlikte olsa bile, bu bile üstüne görme olabilir, üstüne görülen adet kanaması olabilir. Eğer çok kuvvetli şüphe varsa mutlaka doktora giderek bunun değerlendirilmesi lazım.

kıssslaar beni de ekleyin 8 ekim tarihim, sebepsizi infertilitryim, 2,5 senedir uğraşıyorum, yumurta takipleri,klomen ve rahim filmi... hepsi oldu en son 2 kez aşılama negatif şimdi kendi haline bıraktık bekliyorum

herkese merhaba benıde eklermısınız lısteye bende sızınle takıp etmek ıstıyorum adet tarıhım 2 ekim beklıyorum belırtılerı ınsallah hamıle kalmısımdır.

kahvelokumcum merhabayerimseniben

hoşgeldın canım umarım kalmışsındır ilk bebekmi?nekaardır calışıyorsun

günaydın arkadaşlar,

benim adetime tam 1 hafta var. ama ara sıra giren kasık ağrısı hariç hiçbir belirti yok. ikide bir göğsümü elliyorum acıyor mu diye ? delikafadulden . geçen ay göğüs ağrısı hariç nerdeyse tüm belirtiler vardı. bu ay hiç belirti olmaması iyiye mi kötüye mi işaret bilmiyorum. bu ay da yok sanırım. nerdesin bebişim? neden bu kadar nazlısın :ecrin_bebek:

hoşgeldın canım umarım kalmışsındır ilk bebekmi?nekaardır calışıyorsun

saol canım. 4. bebek yazarken bıle ıcım acıyo. 3tane dusuk yaptım kan pıhtılasması var bu yuzden dusuk yapıyorum ve 1.5 yıllık evlıyım hepsı bu 1.5 yıl ıcınde oldu bu bebegı esımle cok ıstıyoruz ınsallah bundada kotu seyler yasamayız dıye sureklı dua edıyoruz bızım ıcın cok onemlı.

sende ne var ne yok?bebek?calısma?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…