E
EU2
Ziyaretçi
yaş 30 kızlar ilk gebeliyim negüzeldi 21 yaşındaydım...şimdi zor olurmu diye korkuyom valla.
valla haklısın bacıım yaşın geçmiş senin. benim yaşımda yapsaydın hade neyse de 30 çok geçç :dilcikar:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaş 30 kızlar ilk gebeliyim negüzeldi 21 yaşındaydım...şimdi zor olurmu diye korkuyom valla.
hayırlısıyla inşallah arkadaşım...hepimiz birlikte :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüvluruz.ben bekliyorum sabırsızlıkla hamiş haberini canım...kaydirigubbakcemile2
canım yaa sen kaç yaşındasın ki...valla haklısın bacıım yaşın geçmiş senin. benim yaşımda yapsaydın hade neyse de 30 çok geçç :dilcikar:
canım yaa sen kaç yaşındasın ki...
canım yumurtlama zamanında gün aşırı olması gerekirmiş.çünkü tam hangi güne geldiyi belli olmadığı için şart yani.canım şimdi daha ii olacak bence daha bilinçli ve daha olgunsun herşey çok daha kolay olacak senin için...
bişey soracam bu yumurtlama günlerinde ehrgün girmek gerekiyomu ilişkiye yok sa bir defa yeterli olurmu ?ben kocayı her gece evde bulamıyorum da:asigim:
canım şimdi daha ii olacak bence daha bilinçli ve daha olgunsun herşey çok daha kolay olacak senin için...
bişey soracam bu yumurtlama günlerinde ehrgün girmek gerekiyomu ilişkiye yok sa bir defa yeterli olurmu ?ben kocayı her gece evde bulamıyorum da:asigim:
hımm. olsun tatlım yaa.yerimseniben29,5 abla :dilcikar:
kızlar bu kez kactım cıdden
iyi geceler herkeze
yarın goruşmek uzere....
yatalım uyuyalım gunler cabucak gecsın..adt tarıhımiz hemen gelsın...
ve adet olmayalım inşallah... heyyoooooooo.
:)) :)) :))
teşekkür ederim kızlarr......
canım senin ilki kaç yaşında?
inşallah kızlar...yaa bu arada yaşta gidiyo valla oğulum 8 yaşında ben çok geç kaldım.
ya arkadşım neden yaşı dert ediyorsunki benim okulumda zümrem 40 yaşında doğurdu ilk oğluyla ikinci çocuğu arasında 12 yaş var ve diyoki :"ii ki bu yaşımda doğurmam demedim daha ii ve bilinçli ni anneyim " valla onun yalancısıyım sen çok sıkıntı yapma biz bekliyoruz hayırlı haberlerini HİÇ TE GEÇ KALMIŞ DEĞİLSİNNNNNN öptümmmm
2 yaşını doldurdu canım 26 aylık
canım daha küçükmüş.allah bağışlasın arkadaşım.:Saruboceq:
kızlar hamileyim test yaptırdım yeni geldim hastanedennnn