Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm canım...sendemi ikinci ye hamilesin?kızlar rabbim inşallah en kısa zamanda sizede nasip eder bebiş.şu mübarek günlerde sizler için dua etcem rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
slm kızlar eylül ayını geride bıraktık...gelin hepberaber ekim ve kasım ayını bekliyelim...güzel haberlerle inşallah
arkadaşlar ekim ayı listemiz:lepi:
azize1..........................................2 ekim
seçil_ipek.....................................1 ekim
sier...............................................13 ekim
gamzelim.66..................................10 ekim
sleepy80.......................................15 ekim
fen_ci............................................17 ekim
nevki.............................................18 ekim
yarencik60.....................................1 ekim
tatlişoğlum.....................................16 ekim
banu77..........................................4 ekim
beyza88........................................18 ekim
caka.............................................17 ekim
ktg...............................................12 ekim
nazele..........................................1 ekim
defhne..........................................15 ekim
hpt_honey....................................
anjelic.........................................
aysen_34.....................................17 ekim
katrem.........................................1 ekim
oba_cigdem.................................20 ekim
kahvelokum..................................1 ekim
seldalondra...................................
mız mız........................................19 ekim
dilemma_.....................................18 ekim
yabangulu07.................................4 ekim
arkadaşlar listemiz inşallah hamişlerle dolar :Saruboceq:
hepinizin güzel haberlerinizi bekliyorum. :lepi:
slm canım...sendemi ikinci ye hamilesin?
yok canım benim ilk bebeğim.darısı başınıza inşallah.ayyy bende buraya yazıyodum daha doğrusu başka bi topik vardı oradaydım inşallah sizde bu ay adet olmazsınız.gerçi ben adet günümü beklemeden her ay test yapardım kocişten gizli.en son ay hiç ümitsiz yaparken testi pozitif çıktı tabi ben inanmadım ve gidip ikinci bi test aldım sonra kocişe sürpriz yaptım hadi inşallah sizde hamilesinizdir.
hayırlısı olsun canım inş sende hayırlı sağlıklı bir şekilde dğmunu yaparsın..az klamış..bizlere bol bol dua et biliyosun hamilelerin duaları kabul oluyor....:Saruboceq:
tamam canım ekliyom....Beni unutmuşsun azize arkadaşım. 18 ekim olarak ekim listesine ekler misin?
tamam canım ekliyom....
iyi akşamlar kızlar
lıstenıze benıde ekleyın 4 ekim tarıhım
gercı bu ay pek umitli değilim
bayram dıye iki gündur yollardayım sarsıldım trafıkte uzun ol bıde stres yapıyor insan
az once geldım eve bakalım bu kosturmacaya tutmaz gıbı gelıyor ama hayırlısı....
tamam tatlım hemen düzeltirimcanımcım benim de 18 ekim adetim gecikti de bu ay. elin değmişken benimkini de değiştir yerimseniben kız valla allah sana sabır versin adımız oraya yazılınca hamiş olmuş kadar seviniyoruz ondan bölleee kapris yapıyoruz. Ama sevabın büyük onu da sölemeden geçemiyecem. :1rolleyes:
nedense her nickini gördüğümde beraber hamile kalacağımızı düşünüyorum hadi hayırlısı... :CüvCüv: :CüvCüv:
evet canım ikinciye başladık. çok yeni ilk bu ay korunmadık bakalım tutucakmı malum ramazan oruç derken pek yumurtlama gününü ayarlıyamadık pek ümidim yok aslında ama allah bilir yaa. senin canım?hoşbulduk arkadasım kac aydır düsünüyorsun bebeği sanırım 2. cocuk istiyorsun bırakalı ne kadar oldu
evet canım ikinciye başladık. çok yeni ilk bu ay korunmadık bakalım tutucakmı malum ramazan oruç derken pek yumurtlama gününü ayarlıyamadık pek ümidim yok aslında ama allah bilir yaa. senin canım?