inş. tatlışım hepinizin güzel haberlerini alırım inş. opuyorumnanaktan
nohutlum canım hamilelik nasıl gidiyo ugur bücügümüz nasıl...
iyi gidiyo HERALDE talım bılmıyom kı diyorum kı bende hıç belırtı yok yoksa hamış degılmıyım yaakaydirigubbakcemile3
ay çok tatlısın şekercim herkesin hamileliği aynı olcak diye bir kaide yokki mesela benim bir tanıdığım vardı hamileliğini dördüncü ayına kadar anlamamıştı adet düzensizliği vardı onda inş. seninkide öyle rahat geçer. baksana benimki rahme düşer düşmez bulantılarım başladı benimki çok zor geçiyorda :çok üzgünüm:herkezın kasıgına bögrüne bişeyler batıyo benim hiç biyerime bişey batmıyooo:bbo:
inş. olur tatlışımgünaydın kızlar,
yazılarınızı hep takip ediyorum ama çok fazla katılamıyorum. Az önce gazetede bergüzar korelin bebeğinin fotosuna baktım . özendim küçücük bir melek. Bu ay bizim ikinci denememiz kızlar çok istiyorum bu ay olmasını . Rabbin inş. hayırlı zamanda nasib eder hepimize. sizinle paylaşmak istedim.
benım ılk hamılelıgımde böylydı ne mıde bulantısı ne bışey masallah
inş. olur tatlışım
bakalım hayırlısı canımmmay çok tatlısın şekercim herkesin hamileliği aynı olcak diye bir kaide yokki mesela benim bir tanıdığım vardı hamileliğini dördüncü ayına kadar anlamamıştı adet düzensizliği vardı onda inş. seninkide öyle rahat geçer. baksana benimki rahme düşer düşmez bulantılarım başladı benimki çok zor geçiyorda :çok üzgünüm:
günaydın kızlar,
yazılarınızı hep takip ediyorum ama çok fazla katılamıyorum. Az önce gazetede bergüzar korelin bebeğinin fotosuna baktım . özendim küçücük bir melek. Bu ay bizim ikinci denememiz kızlar çok istiyorum bu ay olmasını . Rabbin inş. hayırlı zamanda nasib eder hepimize. sizinle paylaşmak istedim.
günaydın kızlar,
ne güzel işte canım nazar degmesin benim bir arkadaşım var serumlarla ayakta duruyo 4 sene sonra hamile kaldı :ecrin_bebek:
tatlışım ben bu sabah test yaptım daha doktora gitmedim ama eminim 1 aylıkinşallah canım. senin kaç aylık bebeğin.
tatlışım ben bu sabah test yaptım daha doktora gitmedim ama eminim 1 aylık
çok teşekkürler canım Allah sanada nasibeder hayırlısıyla en kısa zamandaayyy süper ya. inşallah çok sağlıklı bi hamilelik olur sağ salim alırsın kucağına bebişini.
çok teşekkürler canım Allah sanada nasibeder hayırlısıyla en kısa zamanda
çok teşekkürler canım Allah sanada nasibeder hayırlısıyla en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?