Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kıslar evi toparladım ama arkidişim aradı dışarı çıkalım dedi.ben bugünde ascık dolanim.hem kafam dağalır iyi oluoooo.
haber verim dedim.öpüorum kıslar

sanırım yokk iyi bende eşimin yanına giicemm kardeşimle abım mezun oldu okuldan onun hedıyesını alıcam geldigim de görüşürüz bebişlerrr

hani dedimya dün eve gidince test yapcem diye, işte akşam yapmadım sabah 5 falandı test yaptım çift çizgiyi gördüm,sonra testi banyoda bıraktım eşim gördü çok sevindi tabii, darısı başına kıız azizem hayırlısıyla

slmm kızlarr ben geldımm azızecımm adımı yazmısıın hemenn:):):) bugunde test yaptım ben yıne hafıf sılık 2.cızgıı

2005 haziran doğumlu tatlışım
daha küçük müş...kızmıydı canmm?
slmm kızlarr ben geldımm azızecımm adımı yazmısıın hemenn:):):) bugunde test yaptım ben yıne hafıf sılık 2.cızgıı

yaaaa dün sen test yapmaya gittiğinde kesin çıkıcak demiştim...ve kızın olcak sana söyliyim.hemen dr.gitme sakın

mırage sonucların ıtı cıkamasına sevındım bebemm ıcın rahat olsun artıkk

gulanne sana tebrıklerrr canımmm allah saglıkla kucagına almayı nasıp eder ıssaalahh

azıze gıtmıyım dımı doktoraa?? alltan muayne ıstemıom yaa..ama sadece kan testı yaptırıyımmı??pazartesı dusunuodum kan trstı yaptırmayııı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…