Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

nohutlupilav :CüvCüv:
slcn :CüvCüv:
gulanne :CüvCüv:

taze hamilelerimizi tebrik ederim :teytey: hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim :Saruboceq:

cıcek benımbebıse ne ısım koymus ??ole yazmıs bı ısmını ben koycam dıe ama benm pc yavas bıraz butun mesajları okuyamadımm:)

benımkı işşallah kesındır yafss:) bosuna bukar ısımlerımız yazılmamıs olsunn:)ılkınde de yazmıstın sonra sıldırmıstım sana ben dıs gebelık dıe:)

azıze gıtmıyım dımı doktoraa?? alltan muayne ıstemıom yaa..ama sadece kan testı yaptırıyımmı??pazartesı dusunuodum kan trstı yaptırmayııı..

canım bende hemen gitmedim gidersen alttan bakar hemen oda çok fena -tatlicadiarzu-

sen beni dinle 10 gün bekle canmm ozaman karnından bakar kesen bile görünür.kan testi ne negerek var sen zaten hamilesin...boşuna kan sitresine girme derim.ama sen bilirsin canmm. benim yaptığım çok iyi oldu beklemek en güzeli.

dogru dıon beklıyım yınee zate iğneden korkuorum o stresı yasamıyıımm:):)

bugun kımse yok nerde cıcek nohutlu yarenn mıragee

teşekkürler tatlışım.
azizem erkek çok mu küçük sence

valla bana küçük geldi...kendi daha bebek yerimseniben

ben eren o yaşlardayken kesinlikle istemiyodum büyüsün öyle yaparım deredim.
şimdi mayısta 9yaşında olcak allahın izniyle....kardeşiylede 10 yaş olcak arasında.
ben hep böyle istedim...ama seninkilerde arkadaş gibi olcak canmm negüzel.
inşallah kızımız olur ikinciler hayırlısıyla :lepi:

kızmı dıosun azızecımm:) aman olsunda saglıklı olsunn:) ben ıkız ıstıomm:) bıde ben nerde hesaplama yaptıysam erkek cıktı:) ısmını bıle hazırladım bende

1..doruk efe
2..yagız efe
3..doruk aras
4...yagız aras
5...yıgıt aras

:):):):): kızı hıc dusunmemıstımm:)

nerde hesapladın kız selcan bana söyle bende hesaplıyım kızmı erkekmi

dun temıslık yapmıstımm yenı cerveve almıstım resımlerımız ıcın geldı esım iştenn oo dedı degıstırmısın buralarıı resımlerı hemen baskoseye koymusuun dedıı:) bende dedımkı bı cerceve daha almamıs lazımm aıleye bı kısı daha eklenıo dedımm:) ay hemen sarıldı bana opuo falann:) hemen ılk dedıgı sey artık kola ıcmıosunn:):):) cok kola ıcerımde:)ole yanıı sonra annemlere gıttık oturmayaa :)

gul anne senın ve esının dogum yılını solee bakemmm ben

valla azizem ben kız istiyomda koca kişisi erkek istiyo sağlıklı olsunda önemli değil kıs

canım gulanne senın kanın en son 2008 de yenılenmıss kocanınkı de bu yıl yenılenıo erkek olabılr eger kocanın kanı yenılendıysee yenılenmedyse kız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…