kızlan busabah çift çizgiyi gördümmm kaydirigubbakcemile5
Allah razı olsun tatlım uğur böcüüme bir kardeş daha geliyo teyzesi Allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.gülanne aşk olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tebrık ederım canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mutlaka satılıyour canım hatta internetde de vardır satışıısatılıomu tşortler
Kızlar hemen Çıkıcam İŞler Çok patron burada doktorda kan sonucuna gÖre bİ problem yok kİstİ bİdahakİ ay atarsın dedİ korkutmuŞtu kŞstte bİ problem olmasın dİye tÜmor testİ gİbİ bİŞey yaptı bİŞİycİk Çıkmadı ohhhhhhhhhhhhh rahatladımmmmmmm hepİnİzİ ÖptÜm ben kaÇar
teşekkürler bebişim Allah hayırlısıyla sanada nasip etsin inş.OLEYYYYYYYYYYYYY OHHHH RAHAT RAHAT ÇALIŞAYIM TEBRİKJLER KUŞUMMM YUPPİİİ:lepi::Saruboceq:
Allah razı olsun tatlım uğur böcüüme bir kardeş daha geliyo teyzesi Allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.
çok teşekkürler tatlım inşallah sendende güzel haberler alırım dört gözle bekliyom valla hakkaten uğurlu kıııayyyyyyy allahım maşallaaaaaaaaah
bu böcük ne uğurlu
adını ben koymuştum banada uğuru gelir inşallaaaaaaah
gül hayırlı olsun canım
ayyyyyyy allahım maşallaaaaaaaaah
bu böcük ne uğurlu
adını ben koymuştum banada uğuru gelir inşallaaaaaaah
gül hayırlı olsun canım
aslında biz 17 ocakta başladık çalışmalara o günden sonra bulantılarım vardı yani hissediyodum ama günümün geçmesini bekliyodum, şimdi kesinleşti hele bi on gün geçsin sonra doktora gitmeyi düşünüyom :CüvCüv:evettt bı kardeş daha gelıyo böcügümeeeeeee
canım dr ne zaman gıdıcen kan testı falan degerlerıne bı baktır ona göre kesen bıle gözukebılır tatlımmm
evet teyzoşu çok güzel bi isim oldu bebişi bütün teyzelerıne ugur daıtıyooooo:dance:
kızz ben olsam solugu hastanede lrdım nasıl rahat etcen on gun degerlerını ögren bence cnmaslında biz 17 ocakta başladık çalışmalara o günden sonra bulantılarım vardı yani hissediyodum ama günümün geçmesini bekliyodum, şimdi kesinleşti hele bi on gün geçsin sonra doktora gitmeyi düşünüyom :CüvCüv:
sev onu bol bol.anlata nasıl uğurlu gediğiniiiii bebişimisin
başka belirti olmaz olurmu tatlım kasığımda ağrı oluyo bulantılarım var,hafif sersem gibiyim mesela hareketlerim yavaşladı bu ikinci Allah nasibederse.eşime; sabah testi banyoda bıraktım kendi gördü çok sevindi tabi :asigim:gül canım kan testi yaptır istersen.
kocana haber vrdin miiiiii ayyyyyyyy ne güsel yaaa
balka belirti yokmuydu canım
tamam tamam koca kişisini kandırabilirsem bugün gitçem tatlılarım :lepi:kızz ben olsam solugu hastanede lrdım nasıl rahat etcen on gun degerlerını ögren bence cnm
teyzesiii inşallah siz kendınızde nlatıcaksınız onaaa:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?