• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ya sn olumsuz bkıyosun ama olcak bak ugur böcüğünün annesı sölmişti dersin...tatlım bak valla çalışmaardan dolyı diyosan için rahat olsun biz yumurtlama gunlerının bir ilk gününü birde son gununu degerlendırebılmıştık...

canım ya ben çalışmalara başlıcam die adetimi bekliodum.sırf bekliorum die ilk defa yaaaa 7 gün filan geciktiiii adetim.sadece heycandan

sence gecikti die yumurtlamama olmamış olabilirmii.
ben gecikince hemen doktora koştum ilk defa oluo dedim.kist olabilirmiş filan dedim baktı bişi yok dedi.ilac verdi kullanmadan hastalandım .

ben hep kendi kendime yapıom

canım ya ben çalışmalara başlıcam die adetimi bekliodum.sırf bekliorum die ilk defa yaaaa 7 gün filan geciktiiii adetim.sadece heycandan

sence gecikti die yumurtlamama olmamış olabilirmii.
ben gecikince hemen doktora koştum ilk defa oluo dedim.kist olabilirmiş filan dedim baktı bişi yok dedi.ilac verdi kullanmadan hastalandım .

ben hep kendi kendime yapıom

bnecede sen kendı kendıne yapıyosun tatlım gecikme kesın strsden olmuştur da yumurtlama olmamış olabılırmı kısını bılemıcem ama sanmıyorm da biraz sabır canım son beş gün sonra iki çizgi hissediyorumm....:icecream:

yapmkopya.jpg
[/URL][/IMG]

bak bu tışört tam yumurlama dönemındekı arkadaşlara
çok cici hamiş tişörtlerı var yaakaydirigubbakcemile3

Kızlar hemen Çıkıcam ıŞler Çok patron burada doktorda kan sonucuna gÖre bı problem yok kıstı bıdahakı ay atarsın dedı korkutmuŞtu kŞstte bı problem olmasın dıye tÜmor testı gıbı bıŞey yaptı bıŞıycık Çıkmadı ohhhhhhhhhhhhh rahatladımmmmmmm hepınızı ÖptÜm ben kaÇar

ayyy inanmıorum kıs nerden buldun

bende hamiş tişortlarına bayılıom inşallaah nasip olur
nerden buluosun

bu sitede giyim kuşam bölümü varya tatlım orda çok güzel modeler var hamişler için ama bu resmı bebegım buyuyor bolumunde bı arkadaş paylaşım yapmış bak bı istersen güel şeyler varrkaydirigubbakcemile2

Back
X