Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

aynen öle.bi dolu bi boş çalıştık.ikimizde hangi gün çalışma olduğunu bilioduk.doğaçlama olmadı yanii.
doktorum sölemiştiii.bebek için yapmayın bırakın olursa olur dio du.haklı benceeee
b

bencede haklı ınsan psıkolojık olarak gerılıyo ve cınsel hayatdan soguyo bebemmgamyoncuiremsu

birinci saçmalık istemeye sadece anne ve baba gelmış iki ne çiçek ne bişem sadece çikolata ve tatlı...soracıma kaynana adayına sinir oldum ben açıkım ya pantolon giyerim süreklı sen uzun etek gıysen olmaz mı dedı be aynen bolee:1shok:
hamılesın nohut canını sıkma dedım gul geç dedım olmadıııı bende yok olmaz ben boyle ıyı hıssedıyom böyle geziyom kimseyı ilgilndırmez dedım dayanamadım ozdum kadını napımmm...sinir oldum yaa allahın gerı kafalılarıı yaa yrıca hiçç içime sinmediler benim görümce alışık bi telefona bütün isteklerı yerıne gelır ma bu aileye gelin gittikden sonra çok zorr....ya bildigin hizmetçi arıyolar ama evlenınce benım alt katımda oturcak annesıne bakmak için öyle söz verdıler kayın peder e ama el oglu bilemeyız netıcedeee. bölee saçma sapan şeylere gerıldımm akşam iştee

kız görumcem kahveyaptı hanı isteme kahve içirken olur ya adam kahveyı ıçtı bıtırdı isteme olmadı çay börek morek koydulr onuda silip süpürdü yine olmadıı nan dedım bu adam delumu ne bide önceden kaç çocuk evlendırmışş. en son kalkana yakın istediler işte....

aaaaaaaaaayy görümcenin işi gerçekten çok zormuş nohut.
bende evlensin gitsin die düşünmüştüm senin kafan rahatlar dieeee
ama yine yanı başında oturcek demek tüüüüüüüüüüüü.
kendilerini belli etmişler vallaa.bundan sonrasını düşünemiorum.sana karışan gelinene neler yapar.
allah yardımcısı olsun.ama çok iyi düşünmek lazım bu konulaııııı.bi ömürrr sonuçta

evet bı ömur benım eşimde öyle söyledı ama dinleyen olmadıı... yok benım ıçın altda otuması önemlı degıl ama görümcem benden ıkı yaş büyük ama nasıl anlatsam ok içine dönük iki muhabbetın belını kıramazsın onunla espırıden anlamaz ne bılım degışık bı kışılık zaten böyleyken bıde gerı kafalı ınsanlara gelın gıdecek bı kaç yıl sonra iki çocuk salya sümük paçalarna asılmış bi portre olacak ona üülüyorum evde kalma korkusundan evlendı ve ablası tarafından evlendırıldı yanı oda biraz geri kafalı evlenmek için evlenıyo senin benim gibi hayat a bi artı koymak için degil...

aynen vıde benden uzak rabbım yakın olsnlar kendılerıyle hiçççç işim olmaz olamaz yanı....etek giysem olmazmıymış hemde uzun etek bak sen suna yaaa
enim derdim kadını germiş meger amnn boşverr tencere kapak oldular işte....

anlat bakalım sen neler yapıyosun kaç gündür görüşemiyok zun uzun

kuzuuuuuuuum bende pek bi değişiklik yok işte tek bi noktaya odaklanmış bekliorummmm
olumlu yada olumsuz belli olsaydı rahatlıcaktım

kuzuuuuuuuum bende pek bi değişiklik yok işte tek bi noktaya odaklanmış bekliorummmm
olumlu yada olumsuz belli olsaydı rahatlıcaktım

ya sn olumsuz bkıyosun ama olcak bak ugur böcüğünün annesı sölmişti dersin...tatlım bak valla çalışmaardan dolyı diyosan için rahat olsun biz yumurtlama gunlerının bir ilk gününü birde son gununu degerlendırebılmıştık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…