Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

senden 3 gün sonra ben düşük yapmışım canım 1 kasımda düşük yapmıştım ama şu an kanama adet kanaması gibi aralıksız devam ediyor sizce doktora gitsemmi yoksa bu durum normalmidir ki :uhm:

canım benim başıma hiç böle bişi gelmedi ama devam etmesse çokta önemli bişi olduğunu düşünmüoruuum.sıcak tut kendiniiiii

saol canım benim ya işin kötüsü kanama bi iki gün daha devam ederse yumurtlama günlerimi kaçıracam çalışma olmıycak benim umutlar ertelenecek tam zamanını buldu bu kanamada ya ne sinir bozucu ben umutla hamile kalacagım günü bekliyorum zaten aksilikler üst üste geliyo :a015:

slm canmm hoşgeldin...ben iyiyim canm nolsun sen nasılsın?

slm ablacim hosbulduk kusura bakma biraz gec bi cvp oldu ama ben gebelik bolumune girince sayfayi asagi cekiyorum sonra orada byerlere giriyorum gebelik belirtilerine girmem gerektigini unutuyorum hangi baslik tanidik gelirse yada o an dikkatimi cekerse bi bakiyorum oraya girivermisim,,,bende iyiyim ,,,bebek fikrini aklimdan attigimdan beri cok rahatim,,,okul isleriyle ugrasiyorum baska da bi degisiklik yok bende,,,,

hımm bende anlatımm eşime sizi...eee biz eskidik artık kaydirigubbakcemile3
siz daha tazesiniz kaydirigubbakcemile3
bende anlattım valla hepınızı anıyo hatta kız kardeşıme ve annemede anlattımkaydirigubbakcemile2
amanınn sizin kocişlerde çok kıskanç beeee kaydirigubbakcemile3
çok kıskanç degıldır ama bazı şeylerde poansıyel gıcıklıgı vardır ama ben onu öle sevıyom yaa ablaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
senden 3 gün sonra ben düşük yapmışım canım 1 kasımda düşük yapmıştım ama şu an kanama adet kanaması gibi aralıksız devam ediyor sizce doktora gitsemmi yoksa bu durum normalmidir ki :uhm:

normal mı bılmem kı canım bence mutlaka bı dr görün derimbilmiyorumkismile

canım bencede bi doktora git bakalım.ne dicek.kanama bitincede çalışmaları sürdür canım yaaa.hiiiiiiiiiiiiiiiiiç belli olmaz bi bakmışsın gelmiş bebiişş

tatlışkomm huzurunu bozacak bır şey yok beegım ben olacagına inanıyorum biliyorum bi selcan bide sen içime dogyodunuz bu ay bak selcan dan guzel aber aldık senden e alacagız inşallah hiç tedirgin olma canım arkadaşım ne dedik moral bozmak yok ya olacak ya olacak rabbimin izni ile.....

nohutcum yaaaaaaa,biz ilk defa bu kadar planlı bebek yaptık.çalışma günerindede hiç rahat değildik.3 hamileliğimde ilk çalışmalarda hamile kalmıştım.ama hiç bu kadar hesap kitap yapmamıştık.çok kasıldık bu sefer.
dün eşimle uzun uzun konuştuk neden böle yaptık die.çünkü ikimizde de bu ay hiç ümit yok.ama ben yinede merak ediorum.
bi kaç gün kasık ağrısı oldu ondan başka bişi olmadı.
diğer hamileliklerim günün geçerdi.öle anlardım.belirti takip etmezdim.şimdi aklım hep vücudumda.nie böle oldum biliorum.iğne kullancaz bu sefer ya belkide ondan hemen olsun istedim ama iyi bişi yapmadı.kızıorum kendimee

tatlım şu bı gerçek ama ne kadar üzerıne düşüp hesap kıtap yparsan o kadar problem oluo...ama eger ben hamıle kaldıysam sen haylı haylı kalırsın ınan bız eşimle dogr dürüst çalışamadık bile bende ve onda hep konsantre problemı oldu ama bak oluyomuş işte sıkma kendını

kız gülmekden bişey yapamaık kı dogru dürüst biz ben krızlere gıryodum ha bıre
çocuk yapmak için eşle birlikde olmak hiç hoş olmuyo ya hıç bi anlmı olmuyo

kız gülmekden bişey yapamaık kı dogru dürüst biz ben krızlere gıryodum ha bıre
çocuk yapmak için eşle birlikde olmak hiç hoş olmuyo ya hıç bi anlmı olmuyo

aynen öle.bi dolu bi boş çalıştık.ikimizde hangi gün çalışma olduğunu bilioduk.doğaçlama olmadı yanii.
doktorum sölemiştiii.bebek için yapmayın bırakın olursa olur dio du.haklı benceeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…