- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 248
canım aralık ayında adet gördügüm zaman bende aynı sorunu yaşamiştım adetden bir hafta sonra çok az kanamam oldu (damla şeklınde) ben önmsemedım bırkaç gün sonr yine aynı şey oldu dikkat ettıgım şey ise ilişkiden bir gün sonra oluyordu dr aradım anlattım oda korkack birşey yok merak etme kurtajın üstünden henuz fazla zaman geçmedi ondan kaynaklanıyordur dei.. ama önümüzdeki ay tekrarlarsa gel dedi çk şükür birşey olmamıştı ...
sen kurtaj olalı veya düşük apalı ne kadar oldu canım.. ben ben ekımın 27 de olmştum
canım benim başıma hiç böle bişi gelmedi ama devam etmesse çokta önemli bişi olduğunu düşünmüoruuum.sıcak tut kendiniiiii
slm canmm hoşgeldin...ben iyiyim canm nolsun sen nasılsın?
bende anlattım valla hepınızı anıyo hatta kız kardeşıme ve annemede anlattımkaydirigubbakcemile2hımm bende anlatımm eşime sizi...eee biz eskidik artık kaydirigubbakcemile3
siz daha tazesiniz kaydirigubbakcemile3
çok kıskanç degıldır ama bazı şeylerde poansıyel gıcıklıgı vardır ama ben onu öle sevıyom yaa ablaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanamanınn sizin kocişlerde çok kıskanç beeee kaydirigubbakcemile3
senden 3 gün sonra ben düşük yapmışım canım 1 kasımda düşük yapmıştım ama şu an kanama adet kanaması gibi aralıksız devam ediyor sizce doktora gitsemmi yoksa bu durum normalmidir ki :uhm:
saol canım benim ya işin kötüsü kanama bi iki gün daha devam ederse yumurtlama günlerimi kaçıracam çalışma olmıycak benim umutlar ertelenecek tam zamanını buldu bu kanamada ya ne sinir bozucu ben umutla hamile kalacagım günü bekliyorum zaten aksilikler üst üste geliyo :a015:
kız gülmekden bişey yapamaık kı dogru dürüst biz ben krızlere gıryodum ha bıre
çocuk yapmak için eşle birlikde olmak hiç hoş olmuyo ya hıç bi anlmı olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?