Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hosgeldin azize nasilsin? sabah bayagi bir yogunluk varmis bugun, simdi birazcik sakin topic. guzel haberlerde verilmis bugun super super

hoşbuldum sağolllll...evet bugün çoooook güzel geçti msj trafiği yaşadık resmen kaydirigubbakcemile3 ben çık tıktan sonrada herkez dağılmış zaten. bende ereni okuldan aldım yemek yedik neti açtım yine oturuyom akşamda yaprak dökümü var onu bekliyom.
bide kocişimi :kedi:

esin gecmi geliyo canim senin? benimde sabahtan islerim vardi gec girdim tabi kimse kalmdi malum aksam saatleri. aa bende cok seviyorum yaprak dokumunu ailenin basina gelmedik kalmadi vallahi.

esin gecmi geliyo canim senin? benimde sabahtan islerim vardi gec girdim tabi kimse kalmdi malum aksam saatleri. aa bende cok seviyorum yaprak dokumunu ailenin basina gelmedik kalmadi vallahi.
kaydirigubbakcemile5
dugun resimlerinizi bende gordum canim hic degismemissin hatta gittikce daha guzellesiyosun. insallah bir kizin olur senin butun guzelligini alir canimsositososito

sağol canm senin varmıydı düğün resimlerin ?

ayy canmm kaçmadım net kesildi yaa....
evet benim eşim 9 dan önce gelmez biz eren le başbaşayız hep. ana oğul zemuszemus

ayy canmm kaçmadım net kesildi yaa....
evet benim eşim 9 dan önce gelmez biz eren le başbaşayız hep. ana oğul zemuszemus

of canim ya bilgisayarim cok agirlasti bir resim yuklicek 2 saat..
yukleyince soylucem sana ben.
bir erkegin var en azindan azizem yalniz degilsin bak biz ne diyelim?

bizde dizi izliyoz kocişle....labtop kucamda biyandanda size bakıyom kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…