Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

sagoll cicimmmm
seninde az kaldı adete belırtı yokmu cnmm selcan test yaptı ikinci çizgi silik çıktı bılıyon muuu:lepi:

evet canim onu dicektim gecmisi okuyodum bende cok mutlu oldum hemde senin icine dogmus galiba:) baska kimler doguyo icine anlat bakalim kiz senin 6. hissin kuvvetli galiba.
yok bende tatlim bisey hafif hafif goguslerim sizliyo ama akintim agrim falan yok. pek umidim yok benim.

anam bunlarda neymiş av gibi hissttim kndimiii hemen yakalıyolar yahuuukafamçokkarıştı...kız nohutlupilav dua et bizede:Saruboceq:
öleee şekerım bijim topıcımız boleee gelen gıdenı takıp edıyok misafir ediyokk.... merak etme dua edıyom canım benımm hayırlı sonuçlar alırsınız hepınız inşallah....

valla içime bide çiçek doguy hayırlısı bakalım sıkam sende canını belırtı olmaya bılır ama çift çizgi görrüz belkım bellı olmaz canımmmm pozitif düşün hep...

ben çıkcağımı sülemiiştim.kocem gelmek üzereydi o gelince kapatıorum.pek fırsat vermiiiii de.
o varkende ascık ascık giriorum şu andaki gibi
slm verdiğin için saooool pison.
ama heran kaççabilirim şimdiden süleyyim.
senin avatarı görünce bende kapalısın sanmıştıım.

nohut vallaa bi sitanbula gelip hepinizi kucaklıyasım var.gelirsem bi gün vallaa haber veririm belkimde görüşürüz.

selcan için çok mutluyum yaaaaa çooooooooooook

bisey degil cicek, ben kirilirim kizarim ama kin tutmam. bir sogukluk olcaksada bir daha buraya yazmanin anlami kalmaz zaten.
\yoo kapali degilim cok yuzum belli olmuyo diye koymustum o fotoyu ama degistirdim zaten bu daha iyi sanirim.
evet selcana ne guzel bir supriz oldu, bebislerimiz 2 oldu gelsin ugurbocugunun kardeslerizemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…