P
pison
Ziyaretçi
teşekkur ederım datlummm bebişime ilk hazırlıklarım bunlarr:CüvCüv:
ugurbocugun cok guzel tatlim, tickerinde super olmus.
benimde atesim var biraz sanki oyle cok iyi hissetmiyorum kendimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkur ederım datlummm bebişime ilk hazırlıklarım bunlarr:CüvCüv:
bütün msj lara yetişemedik.coştuk kudurduk.şimdi erkes birbirine bakıo
huuuuuuuuuuu kıslar.benimki gelces birasdan.teker teker dökülces herhaldeeeeeeeeeeeee
sagoll cicimmmmugurbocugun cok guzel tatlim, tickerinde super olmus.
benimde atesim var biraz sanki oyle cok iyi hissetmiyorum kendimi
eyyy aşagıdakı gacılar nıye ykarı çıkmıyonuzzz hmmmm:uhm:
sagoll cicimmmm
seninde az kaldı adete belırtı yokmu cnmm selcan test yaptı ikinci çizgi silik çıktı bılıyon muuu:lepi:
pison senın avatardakı kım canım hep sorcam unutuyom ya
öleee şekerım bijim topıcımız boleee gelen gıdenı takıp edıyok misafir ediyokk.... merak etme dua edıyom canım benımm hayırlı sonuçlar alırsınız hepınız inşallah....anam bunlarda neymiş av gibi hissttim kndimiii hemen yakalıyolar yahuuukafamçokkarıştı...kız nohutlupilav dua et bizede:Saruboceq:
benim canim ama belli olmuyo dimi:) cok uzaktan cekilmis. degistircem canim onu ama hosuma giden birsey bulamadim biturlu.
tesetturlu bı bayan gibi görünüyo bende kardeşın falan sandım cnımm
pison canım ben çıkmak zorundayım yemek yapıcam eşim bi saate kadar gelır görüşürüz canımm
çiçegmmmm nerdesın kız mutfagamı geçtin....
ben çıkcağımı sülemiiştim.kocem gelmek üzereydi o gelince kapatıorum.pek fırsat vermiiiii de.
o varkende ascık ascık giriorum şu andaki gibi
slm verdiğin için saooool pison.
ama heran kaççabilirim şimdiden süleyyim.
senin avatarı görünce bende kapalısın sanmıştıım.
nohut vallaa bi sitanbula gelip hepinizi kucaklıyasım var.gelirsem bi gün vallaa haber veririm belkimde görüşürüz.
selcan için çok mutluyum yaaaaa çooooooooooook
azızecım foto albumunuze baktım cok guzel cıkmısınız allah mutlulugunuzu daım etssıın canım benıde katın facebookaaaa kıslarr daha guzel oluur