Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

selcan sen kesın hamışsın kızzz bende de çok akıntı oluyodu çünkü hala da oluyo yanı... ki bende hiç olmz öyle akıntı falan am şu iki haftadır var

nohutumm sana bi soru sordumm ama ben yaa :kedi: sen kürtaj sonrası kaç ay bekledin yani doktor gebe kalabiirsin dedikten sonramı çalışmlara başladınn

yarencımm hemen profılıne gırrr..avatar seceneklerı baslıgı altında seceneklerı dusenle war orda tıkla orayı az asada sayfada 40mesaj goseterılsını sec olur casnım

yarencım 40 ı nasıl yapıldıgını anlatım bacımmm kullanıcı panelıne gırıyosun

Ayarlar & Özellikler
E-Mail & Şifre
Seçenekleri Düzenle
Yasaklı Listeni Düzenle
bu bolumdekı seçeneklerı düzenleye gırıyosun ordan da

Bir Sayfada Gösterilecek En Fazla Mesaj Sayısı
Bu özellik aracılığı ile sayfa başında görüntülenecek olan mesaj sayısını belirleyebilirsiniz.
Bir Sayfada Gösterilecek En Fazla Mesaj Sayısı: yazıyo 40 ı seçiyon tatlımmmm

Yahuu ben hamıŞ olmadıĞımı bıldıĞım halde her ay kan testı verdım kızÇeler var belırtı ne sıkıyosunuz canınızı aaaaaa ama hamıŞ haberı beklıyokk

teşekkür ederim canımcımm yapmaya çalışıyoruuumm

Mesaj Linki
Alıntı:
yarencik60 kullanıcısından alıntı
nohutumm bişi sorcammm bitanemm yaaa sen doktorr tamam uygunsun hamile kal dedikten sonramıı başladın çalışmalaraa yani ne kadar ara verdinn kürtaj sonrasıı?
tadlım dr bıze bır ay korunun yeter dedı az degıl mı dedık o eskıden dı dedı hiç gerek yok üç ay beklemeye dedı bizde benım 40 dan sonra adetım biter bitmez başladık valla...

bak burdaaa

hımm gördümm canımcımmm yaniii başlamadan tekrar doktora gitmedinizz ayyy kıss yaa bendeyarın temislencemmm adetimde hiç gecikmedi 29.uncu günde oldumm bende başlasam mı aceppp eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…