Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

sizinleyim canım....teşekkür ederim benide bu güzel ve samimi ortama aldığınız için :))

allah iyiliğini versin hemi kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar arkadaş kahve söylemiş onu içip geliyorum...aklım sizde ona göre...öpüldünüz canlarım ve kadar arkadaşlarım...gelince anne olma yolunda hikayemi anlatayım bende size...

teşekkur ederımm cnmm iyi dileklerın için ben kürtaj oldum canım bebişimizin kalbı durdugu için rabbım yıne nasıp ettı devamını getırsın ınşallah...
eveettt canm çok işteh açıcıyımdır herkez ole diyokaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 bu kızlar hamıle kalınca ben napcam bımıyom artık hergun nohutlu pılav yapıp gönderıcem...

çiçeem aylık rapor çıkartmışsın ilahi kızçem ya güldürdün delikafadulden

ya azıze bende de war akıntı hala normalmıdırr??yumurtlamam bıtmedımıkı???:)):):) cıftlık kurcam kız:)

yada hamılelık belırtılerınde de bole bıse olurmu??cıccek ssende de warmı akıntı?

nohutumm bişi sorcammm bitanemm yaaa sen doktorr tamam uygunsun hamile kal dedikten sonramıı başladın çalışmalaraa yani ne kadar ara verdinn kürtaj sonrasıı?

senin akıntın belli hamilelik akıntısı...benim tam yumuş zamanım nasıl kasıklarımda batma oluyo anlıyom...sen şu testti bi yapsan yaa...varsa hafifte olsa çizgi görülüyo valla merk tan çatlatçan beni delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…