burda çok güzel arkadaşlık kurduk canımcımm hep beraber stres atıyozz dertlerimize ortak oluyoss en önemlisi burdaki herkess içtennnn samimiii vee bisss bu arkadaşlığımızı hiç bozmucazz biliyomusunn söz verdik birbirimize artık sende bisimlesinn dimii canıcmımmm
yasmin nohutlu pilav aramızdaki tek hamile.
pzt kesesi görüncek inşallah
mirage önümüsedki ay film çekilcek
yarencik kürtajdan sonraki ilk adetini oldu hemen başlamak istio çalışmalara
ben ve slcn çalıştık beklios.
azize abla örtmen oluo onu da biliosun galibaa oda martta çalışcak
lısteye baktım da eren sezen bayadır gırmıo hamısmıkı?sorunmu warkı 2 subat yazıo
sizinleyim canım....teşekkür ederim benide bu güzel ve samimi ortama aldığınız için :))
teşekkur ederımm cnmm iyi dileklerın için ben kürtaj oldum canım bebişimizin kalbı durdugu için rabbım yıne nasıp ettı devamını getırsın ınşallah...canım hoşbulduk...öncelikle tebrik ederim güzel anne adayımız seni..rabbim sağsağlim kucağına almak nasip etsin canıım bu sefer bırakmasın meleğin seni...daha önce düşüğün mü vardı canım...bu arada dehşet iştah kabartıcı bir adın var insanın yiyesi geliyor ona göre....:)))
kızlar arkadaş kahve söylemiş onu içip geliyorum...aklım sizde ona göre...öpüldünüz canlarım ve kadar arkadaşlarım...gelince anne olma yolunda hikayemi anlatayım bende size...
teşekkur ederımm cnmm iyi dileklerın için ben kürtaj oldum canım bebişimizin kalbı durdugu için rabbım yıne nasıp ettı devamını getırsın ınşallah...
eveettt canm çok işteh açıcıyımdır herkez ole diyokaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 bu kızlar hamıle kalınca ben napcam bımıyom artık hergun nohutlu pılav yapıp gönderıcem...
ya azıze bende de war akıntı hala normalmıdırr??yumurtlamam bıtmedımıkı???:)):):) cıftlık kurcam kız:)
yada hamılelık belırtılerınde de bole bıse olurmu??cıccek ssende de warmı akıntı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?