• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kıslar kısaca hepinizi tanıttım.

sayfamı 40 yaptım geldim.

benim biras var akıntım cicim.senin çiftlik olayınada bayıldım

kıslar kısaca hepinizi tanıttım.

sayfamı 40 yaptım geldim.

benim biras var akıntım cicim.senin çiftlik olayınada bayıldım

nohutumm bişi sorcammm bitanemm yaaa sen doktorr tamam uygunsun hamile kal dedikten sonramıı başladın çalışmalaraa yani ne kadar ara verdinn kürtaj sonrasıı?
tadlım dr bıze bır ay korunun yeter dedı az degıl mı dedık o eskıden dı dedı hiç gerek yok üç ay beklemeye dedı bizde benım 40 dan sonra adetım biter bitmez başladık valla...

selcan sen kesın hamışsın kızzz bende de çok akıntı oluyodu çünkü hala da oluyo yanı... ki bende hiç olmz öyle akıntı falan am şu iki haftadır var

hımm...

ah canımm sorma...buseferde hamile kalırsam nasıl geçicek korkuyorum ilk üç ayı atlatmak zor olcam. önceki bebeğimi 3aylık kaybetmiştim...bilmiyorumkismile

inşallah bişey olmaz azizem stres yapmarahat ol dualarla atlatırsın inş. bebişini sağlıkla kucağına alırsın canım

ayy kımsede yok yaff:) kıme aldırsamm:))esıme ederım tlfn gelırken alırr:) bı cıkmasın bak napcam sızı:):):):) hepten heycanlandırdınız benı :))

karnımda yoksa bıle bu enerjıyle kesın olusmustur bebek:):):):):

Back
X