Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

yok canım bence sen dr dedıgını yap ben bişe derim sorun olur suçlu hissederim sen yine dr danış bence...

kızlar ben hazırlandım ıkı dakka arabaylka gıdıp gelyımm ayy ınsllah kaza falan yapmam heycandann haberı werırım sıze:)
beklıos tatlımmm
nolsun tatlımm...bi kahve yapmaya gittim oooooooooooooo kaç sayfa geçmiş oku oku bitmiyo hemen sona geldim kaydirigubbakcemile3
evet abla çok hareketlı bugun gacılar maşallah hepsi enerjik..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

meraba arkadaşlar...işyerinde olduğum için girip yazamıyorum..ama fırsat buldukça takip ediyorum.o altaki misafir genelde ben oluyorum:1ninca:neyse azizeciğim benide 25 şubata yazıver bi zahmet.bende 2 defa düşük yaptım.bu ay çalıştık bakalım.hayırlısı Allahtan..hepinizi çok çok öpüyorum.kendinize iyi bakın.sende dikkat et kendine nohutcum.:1hug:

ah tatlım şu düzen olayı bende de bi olsaydı keşkem
olcak inşallah canmm merak etme...zaten bundan sonra adette olmıcanki çünkü gelcek senin ikizlerrrr :Saruboceq:

eklerim canm hoşgeldin.

sende dıkkat et canım bu saatden sonra bence inşallah gzel haberı alırık sendende...öpüyorummm

büyük gün yarın kııslar inş. yarın müjdeyi vercem dua edin bana :Saruboceq:

inşallah hayırlı haber olur canımmmm

hoşgeldin canımmm inşallah bekletmez gelir bebişinn bende iki düşük yaptımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…