Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

benımde ole cıcekcımm ya dusununce heycanlanıorummm...

mıragecım olsun bebem hayırlısı bolemıs de napalımm hersey bızım ıcınn..

mırage rahım fılmı cekıldınmı??? Acıomuymus

tatlım bidahaki aya ama kişiden kişiye değişiyomuş bazıları çok canım yandı diyo bazıları adet sancısı gibi diyo ben bayıltılarak yapılmasını istiyorum gerilmek istemiyorum rahmi kasarsamda tüpler kapalı gibi gözükebilirmiş

kızlar profılden seceneklerı dusenle war avatar ve ozellıklerı baslıgı altında ona tıklayın en altta sayfadakımesaj sayısı war ordan ayarlanıo

ÇıÇEEEM YASEMıNLE KONUŞTUN AKLIMA GELıRSE SORCAM GENE AMA ANLADIM SSANKı DERSıME ÇALIŞTIM KıMSEYı SOKMUYCAM ODAYA ANLADIM NASIL YAPILCANI BEN KENDıM YAPICAM kaydirigubbakcemile3

umarım hersey ıyı cıkar mıragecımm ...

nohutlumm bebısının cınsıyetını hesaplıyıımmı gııı

yasmin nohutlu pilav aramızdaki tek hamile.
pzt kesesi görüncek inşallah
mirage önümüsedki ay film çekilcek
yarencik kürtajdan sonraki ilk adetini oldu hemen başlamak istio çalışmalara
ben ve slcn çalıştık beklios.
azize abla örtmen oluo onu da biliosun galibaa oda martta çalışcak

hoşbulduk yarenciğim....ay çok sevdim ben sizleri..ne kadar sıcak kanlı hatunlarsınız böyle...sevgiler hepinize...

burda çok güzel arkadaşlık kurduk canımcımm hep beraber stres atıyozz dertlerimize ortak oluyoss en önemlisi burdaki herkess içtennnn samimiii vee bisss bu arkadaşlığımızı hiç bozmucazz biliyomusunn söz verdik birbirimize artık sende bisimlesinn dimii canıcmımmm

yasemınnnn hoş geldın datlummmm ben nohutlu pılav (sanki nickden göremıyo kız ya) tanıştıgıma memnun oldum:icecream:

canım hoşbulduk...öncelikle tebrik ederim güzel anne adayımız seni..rabbim sağsağlim kucağına almak nasip etsin canıım bu sefer bırakmasın meleğin seni...daha önce düşüğün mü vardı canım...bu arada dehşet iştah kabartıcı bir adın var insanın yiyesi geliyor ona göre....:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…