Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

gunaydın kızlar
benim kafam karışık bır yardım etsenız
adetımı ayın 4 unde bekliyordum daha gelmedı sabah test yaptım (ıdrar) sonuç negatıf sımdı ne olacak
bu arada benım adetım hiç sasmaz üç gündür bir gelcek gibi agrım oluyor bır yok oluyor ne yapayım karıstım valla

merhaba azizecim ben yaptım bu sabah sılık bır cızgı vardı 3 4 gun sonra tekrar yapıcam. tabıkı regl olmassam.

Son düzenleme:
bende iyiyim canım sağol. sizlerden haber bekliyom heycanla listemi doldurmak istiyom hamişlerle :Saruboceq:
acaba test yapan varmı bugün?

ay ben yapmak istiyorum ama korkuyorumda açıkcası.
5-7 arası regl olmam gerek olmadım daha.
ama 1 günüm daha var.
yapsam çıkarmı ki?kafamçokkarıştı

selam arkadaşlar ben geldimmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan bugün bende bir belirti yok. dünkü akıntım azaldı. son 9 gün bakalım nolucak delikafadulden

canım 2 gün sonra tekra yap testi tatlım. bendede öyle olmuştu.

ay ben yapmak istiyorum ama korkuyorumda açıkcası.
5-7 arası regl olmam gerek olmadım daha.
ama 1 günüm daha var.
yapsam çıkarmı ki?kafamçokkarıştı

bence bekle canım. test negatif çıkarsa moralin bozulur. adet olacakmışsın gibi düşün hamileysen daha çok sevinirsin a.s

canım 2 gün sonra tekra yap testi tatlım. bendede öyle olmuştu.

bakalım artık ıkı gune gelmezse dırek kan verırım zaten neyse hayırlısı artık....
senindemi gelecek gibi oluyordu sonramı geldı yoksa testtemı gozukmedı anlamadım canım yaaaa...

azize1 merhaba. listeye beni de ekler misin canım. 20 ekim. ben eylül için umutlanmıştım ama olmadı. nasipse bu aya bekliyorum. rabbim herkesin gönlüne göre versin, herkesin dualarını kabul etsin. bu arada benim de 8 yaşına yeni giren bir oğlum var. ikincisi için uğraşıyorum. inşallah çocuklarımız da bir an önce kardeşlerine kavuşur.. Aminnnn :))

eklerim canım hayırlı olsun...benim de oğulum 8 yaşında kardeş için sabırsızlanıyo.
bende kasımı bekliyom canım. yeni adet oldum.

yarına kadar gelmezse doktora gıderım artık..
istermisiniz birse erteledıgımız bu ay hamıle oluyormuşum....
gercı hıc belırtım yok ama.....
adetım heran gelecek gibi...
goğüslerımdede hiç bir sislik ve ağrı yok...
sanırım gelmedıkce strese gırıyorum ve kendim biraz daha gecıktırıyorum....

kızlar bana biraz musade..
oğle yemegı saatı geldı benim oglan açıktı sonra yıne uğrarım

canım ben adetime yakın göğüslerim çok ağırıyodu yüzüm sivilcelenmişti anlamıştım adet olcamı. vede oldum. insan kendini anlar sanada adet olcan gibi geliyosa olursun. ama sen yinede bi test yap canım. idrar testi yap sende canım?

yakızlar acayip iştahım açıldı durmadan yemek isyiorum zaten biraz tombişim valla ye ye nereye kadar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…