Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım silik çıkıyor sonuç bazen ama o da pozitif olabiliyor. birde üstüne görme durumu var öyle olmuşsundur belki.
bence vait kaybetmeden doktora git
inşaallah hamilesindir canımmm :Saruboceq:

acaba kendimizi dinlediğimiz için mi bu kadar çok belirti hissediyoruz diye düşünüyorum bazen. Mide bulantısı, halsizlik, iştah, üşüme, uyuklama felan felan ne kadar da çok şey üretiyoruz ya da olan ufacık bişeyi bile ona yoruyoruz. Düşünce gücü dedikleri bu olsa gerek arkadaşlar azıcık daha zorlasak kocişler uyurken düşünce gücüyle onlardan alıp vijjjttt kendimize aktarıcaz. Biz onu da yaparız bu azimle valla önümüzde kimse duramaz heralde güçlüyüz biz güçlüüüüüü.. sonuç ne olursa olsun azıcık üzülürüz elbet ama dimdik ayakta durmaya devam ederiz. Elbet bir gün inancı kaybetmeden denemeyeve çalışmaya devam...

baktım canım benım testımın aynısıda vardı yumurtlama gununden sonra 14 uncu gun yapılana baktım benımkı ıle aynıydı.sılıktı:dance:hihoyyyt

bence de öyle yaa, aslında bu kadar erkn böyle belirtilerin çıkması zor bişi bence.. ben de valla herşeyi ona yoruyorum..
mesela şimdi kasıklarım ağrıyo, daha adetime 6-7 gün var ama sanki yarın adet olacakmışım gibi ağrıyo.. fln fln.. birsürü belirti.. belki de dinlemememiz lazım kendimizi.. varsa var zaten, 1 hafta önce belirti olsa ne olur olmasa ne olur.. dimi ama...

doğru söze ne denir gerçekten çok doğru bi yorum alkisalkisalkis
o kadar çok kaptırıyoruz ki kendimizi herşeyi hamilelik belirtisi olarak görüyoruz :sinifsinif:

inş. hamileyimdir canım saol:Saruboceq:bi kaç gün daha mı beklesem acaba test sonucu belirginleşir mi ?:bbo:

yok yok ama ben yınede umıtlenmıycem ne olur ne olmaz bu ısler hıc bellı olmaz bakarsın regl olurum da cok kaptırmıs olurum oturur aglarımsenağlama ne gerek var en ıyısı beklemek daha fazla yıpranmak ıstemıyorum bakalım allahtan hayırlısını dıleyelım:Saruboceq::ecrin_bebek:

evet silik çizgi ama o resimlerde benimki kadar silik olnada varmış offf yaa çatlıycam kaç gündür.doktor kızıcak artık gelme bi sabret diye en son aradığımda beş gün sona için gel demişti:bbo:belki giderim bugün

doktorundan habersiz kan tahlili yaptırsana yaa.. :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

canım kan testi yaptırmak için doktoruna gitmene gerek yok ki kendin yaptır pozitif çıkarsa doktoruna nanik yaparsın :dilcikar:nabeeer hamileyim dersin :roflol:

tamam bugün yaptırcam.aklımı çeldiniz ama kahvaltı bilem yapmadım daha yarın haber ederim size inş.kaydirigubbakcemile3dua edin emi coştum yine bööle düşünmel bile uçuruyo beni neyse fazla coşmayayım sona çok ağlıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…