- 3 Şubat 2009
- 5.919
- 4
günaydın arkadaşlar ya ben bu ay bi hafta gecikmeli adet oldum adetim normalde hiç şaşmaz ve normalden daha az kanmalı öncesinde de test yapmıştım şimdi yine yaptım varla yok arasında çıkıyo ikinci çizgi.kafam çok karıştı daha önce bi düşük ve bi dış gebelik geçirdim hem çok endişeleniyorum hemde çok istiyorum bebek.lütfen yardımcı olun bi kan testi daha yaptırsam mı acaba adetim iki gün geçtiğinde yaptırmıştım sonuç 1,00 çıkmıştı
hmm bugün 30. gün.. bence evet en geç bugün yarındır zaten senin adetin. normalde de 30 günde bir oluyorsan tabi.
ama normalde 28 günde bir oluyorsan, günün 2 gün falan geçmiş demektir. bence sen yarın birdaha yap testi, belki biraz daha belirginleşir :ecrin_bebek:[/Q
30 gunde bır oluyorum canım haklısın saol en ıyısı bencede oyle bır kac gun daha beklemek zaten baska bırseyde gelmıyor elımızden beklıyoruz bakalım ıns bekledıgımıze deger :CüvCüv:
anne adayları günaaaydıııııııınnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
canım bi topik var idrar testi sonuçlarının resimlerinin olduğu.. çoğu da silik. ama onların hepsi aslında pozitifmiş. bir sürü resim var, oraya baktın mı? belki seninkiyle bir karşılaştırma yapabilirsin..
acaba kendimizi dinlediğimiz için mi bu kadar çok belirti hissediyoruz diye düşünüyorum bazen. Mide bulantısı, halsizlik, iştah, üşüme, uyuklama felan felan ne kadar da çok şey üretiyoruz ya da olan ufacık bişeyi bile ona yoruyoruz. Düşünce gücü dedikleri bu olsa gerek arkadaşlar azıcık daha zorlasak kocişler uyurken düşünce gücüyle onlardan alıp vijjjttt kendimize aktarıcaz. Biz onu da yaparız bu azimle valla önümüzde kimse duramaz heralde güçlüyüz biz güçlüüüüüü.. sonuç ne olursa olsun azıcık üzülürüz elbet ama dimdik ayakta durmaya devam ederiz. Elbet bir gün inancı kaybetmeden denemeyeve çalışmaya devam...
günaydııııınnnnnn kaydirigubbakcemile2
baktım canım benım testımın aynısıda vardı yumurtlama gununden sonra 14 uncu gun yapılana baktım benımkı ıle aynıydı.sılıktı:dance:hihoyyyt
acaba kendimizi dinlediğimiz için mi bu kadar çok belirti hissediyoruz diye düşünüyorum bazen. Mide bulantısı, halsizlik, iştah, üşüme, uyuklama felan felan ne kadar da çok şey üretiyoruz ya da olan ufacık bişeyi bile ona yoruyoruz. Düşünce gücü dedikleri bu olsa gerek arkadaşlar azıcık daha zorlasak kocişler uyurken düşünce gücüyle onlardan alıp vijjjttt kendimize aktarıcaz. Biz onu da yaparız bu azimle valla önümüzde kimse duramaz heralde güçlüyüz biz güçlüüüüüü.. sonuç ne olursa olsun azıcık üzülürüz elbet ama dimdik ayakta durmaya devam ederiz. Elbet bir gün inancı kaybetmeden denemeyeve çalışmaya devam...
inş. hamileyimdir canım saol:Saruboceq:bi kaç gün daha mı beklesem acaba test sonucu belirginleşir mi ?:bbo:
inş. hamileyimdir canım saol:Saruboceq:bi kaç gün daha mı beklesem acaba test sonucu belirginleşir mi ?:bbo:
evet silik çizgi ama o resimlerde benimki kadar silik olnada varmış offf yaa çatlıycam kaç gündür.doktor kızıcak artık gelme bi sabret diye en son aradığımda beş gün sona için gel demişti:bbo:belki giderim bugün
doktorundan habersiz kan tahlili yaptırsana yaa.. :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
evet silik çizgi ama o resimlerde benimki kadar silik olnada varmış offf yaa çatlıycam kaç gündür.doktor kızıcak artık gelme bi sabret diye en son aradığımda beş gün sona için gel demişti:bbo:belki giderim bugün