Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar bir garip oldum valla geçen aylar şu değişiklik var belirtimi ki bu var belirtimi ki diye kafayı yedim bu ay kendimi dinlemicem dedim şimdi ne derken buldum kendimi bilin bakalım 'aaa hiç belirtim yok hamileyken böyle olan oluyormuş hamile miyim acaba.....'

sürekli hamileliğe yoracak şeyler buluyoruz demi o kadar ki umutla bekliyoruz:sinifsinif:

sürekli hamileliğe yoracak şeyler buluyoruz demi o kadar ki umutla bekliyoruz:sinifsinif:

öyle canım bu 5. ayımız her ay inşallah bu ay bu ay diyoruz ama olmadı allahım isteyenlerin dualarını geri çevirmesin hepimiz bu ay meleklerimize kavuşalım inşallah.... :Saruboceq:

öyle canım bu 5. ayımız her ay inşallah bu ay bu ay diyoruz ama olmadı allahım isteyenlerin dualarını geri çevirmesin hepimiz bu ay meleklerimize kavuşalım inşallah.... :Saruboceq:
aminnninşallah dualarımızla!beklemek ne kadar zormuş yasenağlama

bende ıyıyım canım saol bıraz kafam karısık o kadar adetı beklıyorum yada bebegımı
ne zaman günün peki? bende bekliyorum 14ünü kendim düşünmekten psikolojimi bozduğum gibi eşimede aynısını yapıyorum o da üzülüyo!hayırlısıyla kurtulsak bebekimize kavuşsak inşallah:sinifsinif:

canım benım gunum bugun normalde ama henuz ses seda yok sabah test yaptım sılık bır cızgı cıktı anlamadım.cunku ben regl olmayı beklıyorum cunku belırtıler o yonde vallahı bılmıyorum yaa beklemedeyım henuz yanı sen kac yıllık evlısın ne zamandır olmuyo bu stres nıye ayyy bende valla cok sordum galıba bende streslıyım 1 yıl olduuuuuuuuuuuuu CADIARZU

Son düzenleme:
ben daha 14 aylık evliyim korunmadan hiç neden olmuyo anlamıyorum işte doktora gittim hiç bi sorun yok herşey normal bu ay tekrar gitmem lazım ama korkuyorum iştee( sen kaç yıllık evlisin?hem şu testler varya hani onlardan denedinmi hiç?

ay kafama saksı düşse hamileyim de ondan diyeceğim nerdeyse :roflol:
kaydirigubbakcemile3kız allah ne diyim sana koptum))sürekli hamile gibi takılıyorum bende!alışveriş merkezlerinde o aletlerden geçmiyorum,hamileymiş gibi yavaş yürümeler falan..

canım sabah yaptım dıye yazmıstım sana.sılık bır cızgı cıktı beklıcem bıraz daha olmassam tekrarlıycam.ben 5 yıllık evlıyım 1 yıldır ıstıyoruz olmadı.dr gıtmeye korkma adetının 3. gunu gıtmen lazım.hormon testlerı yapıyor sana kan alıp bırde vajınal ultrason.korkulacak bırsey yok.adetıne kac gun var demıstınsositososito

kaydirigubbakcemile3kız allah ne diyim sana koptum))sürekli hamile gibi takılıyorum bende!alışveriş merkezlerinde o aletlerden geçmiyorum,hamileymiş gibi yavaş yürümeler falan..

ben de dün evde karnımı tutmuş yürüyodum da sonra kendime geldim de bi çeki düzen verdim :roflol: :roflol: delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…