Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam bugün yaptırcam.aklımı çeldiniz ama kahvaltı bilem yapmadım daha yarın haber ederim size inş.kaydirigubbakcemile3dua edin emi coştum yine bööle düşünmel bile uçuruyo beni neyse fazla coşmayayım sona çok ağlıyom
kızlarrrr günaydın..
uyandım hala regl olmamışım :sm_cool:
1 gün kaldı yarında olmazssam test yapacağım buyrunnnnnnnnn
ayyy olmam inşallah yaaaa :Saruboceq:
bu gün güzel haber veren varmı aramızda?
inş. canım olmazsın yarında iyi haber verirsin bize
günaydın kızlar yarın büyük gün kan testi yaptırcam
27 eylülde idi reglim hala olmadım
doktor adet gecikmesinin 11.günü kan testini tekrarlayalım demişti inşallah yarın güzel bir haber alırım
dua edin kızlar
günaydın kızlar yarın büyük gün kan testi yaptırcam
27 eylülde idi reglim hala olmadım
doktor adet gecikmesinin 11.günü kan testini tekrarlayalım demişti inşallah yarın güzel bir haber alırım
dua edin kızlar
bence de öyle yaa, aslında bu kadar erkn böyle belirtilerin çıkması zor bişi bence.. ben de valla herşeyi ona yoruyorum..
mesela şimdi kasıklarım ağrıyo, daha adetime 6-7 gün var ama sanki yarın adet olacakmışım gibi ağrıyo.. fln fln.. birsürü belirti.. belki de dinlemememiz lazım kendimizi.. varsa var zaten, 1 hafta önce belirti olsa ne olur olmasa ne olur.. dimi ama...
günaydın canım nasılsın opuyorumnanaktan
doğru söze ne denir gerçekten çok doğru bi yorum alkisalkisalkis
o kadar çok kaptırıyoruz ki kendimizi herşeyi hamilelik belirtisi olarak görüyoruz :sinifsinif:
sağolasın canım iyi diyeli iyi olalim sen nasılsın
napalım kardeş umutsuz da yaşanmıyo bizde tutunacak bişeyler arıyoruz işte boşluktan napalık bakalım bebişlerimiz gelince bu boş vakitleri çok arıycaz çooooooook kaydirigubbakcemile3
slm kızlarr. nasılsınız?
slm canım iyiyiz sen nasılsın