Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlarrrr günaydın..
uyandım hala regl olmamışım :sm_cool:
1 gün kaldı yarında olmazssam test yapacağım buyrunnnnnnnnn
ayyy olmam inşallah yaaaa :Saruboceq:

bu gün güzel haber veren varmı aramızda?

inş. canım bu sefer ağlatmaz rabbim müjdeli haberleri bekliyozopuyorumnanaktan

inş. canım olmazsın yarında iyi haber verirsin bize

yasemeen canım ins hamılesındır hadı git bakalım hayırlı haberlerle donersın ins. allahım allahım butun ısteyenlerın kucaklarını doldur kımsenın kucagı bos kalmasın.cok zor kızlar yaaaa ınsan bu konuların ıcıne gırmeyınce bılemıyormus.en zoruda su beklemek yanı oooooofffffffffffffffffffffffffffff:ecrin_bebek::Saruboceq::CüvCüv:

amiiin canlarım benim ne güzel dualar ediyonuz siz öyle yerimsenibençok saolun

günaydın kızlar yarın büyük gün kan testi yaptırcam
27 eylülde idi reglim hala olmadım
doktor adet gecikmesinin 11.günü kan testini tekrarlayalım demişti inşallah yarın güzel bir haber alırım
dua edin kızlar

merhaba kızlar...
ya hala bi müjde yok mu? listeye baktımda hiç gebe olan yok maalesef

inş. canımmm opuyorumnanaktan

canım hadi bakalım inşallah yaaa hihoyyyt

arkadaşlar bekleekten çok yoruldum ya...
bugün nedensee yine yorgun bir ruh haline girdim...

bir sürü haber bekliyoruz ne güzel inşallah hepiniz hamişsinizdir kızlar yarın olmadı diğer güne kadar 3-4 hamile haberi alırız gibime geliyor darısıda bize inşallah....

aynen canım ayneeeen hihoyyyt

doğru söze ne denir gerçekten çok doğru bi yorum alkisalkisalkis
o kadar çok kaptırıyoruz ki kendimizi herşeyi hamilelik belirtisi olarak görüyoruz :sinifsinif:

napalım kardeş umutsuz da yaşanmıyo bizde tutunacak bişeyler arıyoruz işte boşluktan napalık bakalım bebişlerimiz gelince bu boş vakitleri çok arıycaz çooooooook kaydirigubbakcemile3

napalım kardeş umutsuz da yaşanmıyo bizde tutunacak bişeyler arıyoruz işte boşluktan napalık bakalım bebişlerimiz gelince bu boş vakitleri çok arıycaz çooooooook kaydirigubbakcemile3

daha gidecek çok yolumuz var güzel arkadaşım sıkma canını. gelecek elbet küçük meleklerimiz. sadece bizim sabrılı olup olmadığımızı anlamak ve onu çok istediğimizden emin olmak istiyor.
ümit bizim elimizdeki tek güvencemiz, bebişe bizi götürecek teminatımız onu da kaybedersek zaten bebişlerimize hiç bir zaman kavuşamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…