yakızlar acayip iştahım açıldı durmadan yemek isyiorum zaten biraz tombişim valla ye ye nereye kadar:))
al bendende o kadar canım bogazımı hıc tutamıyorum hamılelıkte nasıl olur bılemem ayyyyyy dusunmek bıle ıstemıyorum:içelim:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yakızlar acayip iştahım açıldı durmadan yemek isyiorum zaten biraz tombişim valla ye ye nereye kadar:))
allah iyilik versin canım..iyim bende çok şükür kafamızdaki sorular olmasa :ecrin_bebek:iyiyiz canım sen nasılsın bakalım?
yaa herkes nereye kaybolduuu:sinifsinif:
evet haklısın:)sen nasılsın ahuhayat?zemuszemusburdayız canım bır yere kayboldugumuz yok sen yaz bırılerı cevaplar elbetlülülülülülü
evet tatlım oldum. kasımı bekliyom sabısızlıkla. senin tarihin listede 1 ekim yazıyo noldu?
amiiin canlarım benim ne güzel dualar ediyonuz siz öyle yerimsenibençok saolun
sürekli hamileliğe yoracak şeyler buluyoruz demi o kadar ki umutla bekliyoruz:sinifsinif:kızlar bir garip oldum valla geçen aylar şu değişiklik var belirtimi ki bu var belirtimi ki diye kafayı yedim bu ay kendimi dinlemicem dedim şimdi ne derken buldum kendimi bilin bakalım 'aaa hiç belirtim yok hamileyken böyle olan oluyormuş hamile miyim acaba.....'
eklerim canım hayırlı olsun...benim de oğulum 8 yaşında kardeş için sabırsızlanıyo.
bende kasımı bekliyom canım. yeni adet oldum.
sürekli hamileliğe yoracak şeyler buluyoruz demi o kadar ki umutla bekliyoruz:sinifsinif:
evet haklısın:)sen nasılsın ahuhayat?zemuszemus
aminnninşallah dualarımızla!beklemek ne kadar zormuş yasenağlamaöyle canım bu 5. ayımız her ay inşallah bu ay bu ay diyoruz ama olmadı allahım isteyenlerin dualarını geri çevirmesin hepimiz bu ay meleklerimize kavuşalım inşallah.... :Saruboceq:
ne zaman günün peki? bende bekliyorum 14ünü kendim düşünmekten psikolojimi bozduğum gibi eşimede aynısını yapıyorum o da üzülüyo!hayırlısıyla kurtulsak bebekimize kavuşsak inşallah:sinifsinif:bende ıyıyım canım saol bıraz kafam karısık o kadar adetı beklıyorum yada bebegımı
canım benım gunum bugun normalde ama henuz ses seda yok sabah test yaptım sılık bır cızgı cıktı anlamadım.cunku ben regl olmayı beklıyorum cunku belırtıler o yonde vallahı bılmıyorum yaa beklemedeyım henuz yanı sen kac yıllık evlısın ne zamandır olmuyo bu stres nıye ayyy bende valla cok sordum galıba bende streslıyım 1 yıl olduuuuuuuuuuuuu CADIARZUne zaman günün peki? bende bekliyorum 14ünü kendim düşünmekten psikolojimi bozduğum gibi eşimede aynısını yapıyorum o da üzülüyo!hayırlısıyla kurtulsak bebekimize kavuşsak inşallah:sinifsinif:
ben daha 14 aylık evliyim korunmadan hiç neden olmuyo anlamıyorum işte doktora gittim hiç bi sorun yok herşey normal bu ay tekrar gitmem lazım ama korkuyorum iştee( sen kaç yıllık evlisin?hem şu testler varya hani onlardan denedinmi hiç?canım benım gunum bugun normalde ama henuz ses seda yok sabah test yaptım sılık bır cızgı cıktı anlamadım.cunku ben regl olmayı beklıyorum cunku belırtıler o yonde vallahı bılmıyorum yaa beklemedeyım henuz yanı sen kac yıllık evlısın ne zamandır olmuyo bu stres nıye ayyy bende valla cok sordum galıba bende streslıyım 1 yıl olduuuuuuuuuuuuu CADIARZU
kaydirigubbakcemile3kız allah ne diyim sana koptum))sürekli hamile gibi takılıyorum bende!alışveriş merkezlerinde o aletlerden geçmiyorum,hamileymiş gibi yavaş yürümeler falan..ay kafama saksı düşse hamileyim de ondan diyeceğim nerdeyse :roflol:
ben daha 14 aylık evliyim korunmadan hiç neden olmuyo anlamıyorum işte doktora gittim hiç bi sorun yok herşey normal bu ay tekrar gitmem lazım ama korkuyorum iştee( sen kaç yıllık evlisin?hem şu testler varya hani onlardan denedinmi hiç?
kaydirigubbakcemile3kız allah ne diyim sana koptum))sürekli hamile gibi takılıyorum bende!alışveriş merkezlerinde o aletlerden geçmiyorum,hamileymiş gibi yavaş yürümeler falan..